Bir öneri geldi aklıma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Bir öneri geldi aklıma
Arkadaşlar sitede motorola,samsung vs. markaların bölümleri var ama nokia nın yok bu bölümü açarsanız sevinirim.Görüşlerinizi bekliyorum.Saygılar...

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Arkadaşlar sitede motorola,samsung vs. markaların bölümleri var ama nokia nın yok bu bölümü açarsanız sevinirim.Görüşlerinizi bekliyorum.Saygılar...
yalnış mı anladım seni nokia bölümü mü yok dedin

Salihyet

Salihyet

Üye
Genel mobil cihazları bölümü mevcut zaten..
ama nokia adı altnda bir düzenleme olabilir, benim de ilgimi çekmişti , isim değişikliği yada alt kategori olabilir

Bora

Bora

Üye
Samsung bölümünün yanına gerekirse eğer(cep telefonları genel) NOKİA konulabilir.Ben bölüm açıldığı taktirde hertürlü desteği yaparım.

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
bende

Symbiont

Üye
Nokia Bölümü Mevcut

oguziverson

oguziverson

Üye
bnce gerek yok sitenin yarısı nokia için ztn daha ne olsun

Ozan

Ozan

Admin
Cep telefonları genel ve symbian destek ile s40 bölümleri direkt olarak Nokia yı ilgilendirmekte zaten şu andaki mevcut yapılanmada. Yani şöyle diyebiliriz site Nokia ya yönelik açıldı zaten ancak diğer markalar kategorisine samsung, sony ericsson , motorola gibi diğer markaları ekledik

Atakan

Atakan

Üye
Nokia'nın bölümünün olmaması demek,Nokia'nın konularının çoğunluğu oluşturduğu demek...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
tek bir başlık altında toplanırsa daha düzenli olabilir.

Odysseus

Odysseus

Üye
Dosyalar kategorisi tamamıyle Nokia'ya ait. Bunun dışında Java Uygulamalar bölümü ortak kullanılan bölüm. Ancak isim konusunda revizyona gidilebilir.

amedian

amedian

Üye
katılıyorum dj, ama mod arkadaslarında dedigi gibi bu isim degisikligi seklinde olacak bir durum belki genel in altına N series diye bir tartışma bölümü konulabilir.

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Hımm şimdi işin rengi değişti

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bi düşündüm de site iyice karmakarışık olacak önerimden vazgeçtim konu kilitlenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt