TÜKODER:Avea Hat Kapatmaya Devam Ediyor Açılan Davalara Yetişemiyoruz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
TÜKODER:Avea Hat Kapatmaya Devam Ediyor Açılan Davalara Yetişemiyoruz!
Avea sınırsız tarifesi gerekçesiz kapatılan hat sahipleri TÜKODER'e koşuyor
Tükoder: Hatlar halen kapatılıyor bireysel dava 30000ni aştı.Kurumumuz da Avea'ya 3 Ayrı dava açmıştır'
Hatları kapatılan kişi sayısı 50000'ni aştı dedi
Açılan dava sürecinin 90-100 gün süreceğini söyleyen TÜKODER Aveadan genel savunma isteyeceklerini açıkladı.
NTV YAYINI DERLEMESİDİR

akillideli

Üye
benim de sınırsız tarifeli hattımı kapattılar.dava açılınca bir faydası olurmu acaba?

darülmendep

darülmendep

Üye
Avea batağa gidiyor!!! Sınırsız yaramadı

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
avea daha çok batar yıllardır kullandığım hattımı kontor bitiminde taşıma kararı aldım

sebep: annem arama yapmak için kendi telefonunu aldığında kontorunun 0 olduğunu gördü bende bunun üstüne müşteri hizmetlerini aradım bu nasıl olur diye (hatta 70 ücretli + 96 heryöne hediye kontor vardı.) müşteri temsilcisi önce ücretliler düşer gibi saçma sapan açıklamalar yaptı. herşeye itiraz edip temsilciyi rezil edince yetkili biriyle görüşücem lütfen bekleyin dedi. geri döndüğünde daha saçma bir açıklama ve gün içinde yaptığım maximum 10dk olan görüşmeyi 30 dk gibi göstererek kendilerini haklı çıkarmaya çalıştılar. Bu kadar konuşmadan sonra hattı taşıma kararı aldım dedim ve kapattım.

böyle devam ederse avea --> Türkcell ve vodafoneye çok müşteri kaybeder.

darülmendep

darülmendep

Üye
Bunları okudukça Avea kullandığım için üzülüyorum

sethaa

sethaa

Üye
Bunları okudukça Avea kullandığım için üzülüyorum

Ben de üzülüyordum. Ama artık mutluyum :oke: Cunku Turkcell olan hattımı Vodafone yaptım. Avea sınırsız kamu tarifemi ise tamamen kapattırdım. Üstelik kapatmamak için 6 ay boyunca sabit ücretin %50'sini indirme taklifinde dahi bulundular ama tereddütsüz kabul etmedim.. ve hattı kapattırdım. Oh şimdi ne kadar rahatım. Avea'dan kurtuldugum için Ohh be :yuru

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Avea almayi dusunuyodum vazgeçtim

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Avea almayi dusunuyodum vazgeçtim

kesinlikle uzak durun 3 kuruş fazla verin Türkcelle devam edin üst tarafta yaşadığım olayı okuyabilirsiniz. sorun çözmek için değil kendilerini haklı çıkarmakiçin uğraşan bir anlayışları var.

Vodafone de kullanıyorum ne zaman bir sorunum olsa en nazik bir üslupla soruna çözüm getirmek için ellerinden geleni yaptılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...