Şaş'tan Arda Turan'a tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Şaş'tan Arda Turan'a tavsiye
Galatasaray'ın eski kaptanı Hasan Şaş ile şimdiki kaptanı Arda Turan, Denizlispor maçından sonra karşı karşıya geldi ve ikili arasındaki nostalji dolu sohbette espriler havada uçuştu.

Gazete HaberTürk'ün haberine göre, Denizli karşılaşması sonrası arkadaşlarıyla bir çorbacıya giden Arda, televizyon programından çıkan Hasan'ı karşısında buldu. Hasan'a ?Kaptanım hoş geldin? diyen Arda, aynı karşılığı aldı: ?Hoş bulduk kaptanım...?

'FORMANI NASIL VERMEMİŞTİN AMA'

Arda, bu arada bir anısını anlattı:

?2001'de Galatasaray altyapısında oynarken, Şampiyonlar Ligi mücadelesinde G.Saray-PSV maçında top toplayıcıydım. Oyun bitince Hasan'ın yanına koştum ve formasını istedim ama alamadım.? Arda sözünü bitirdikten sonra Hasan'a dönerek ?Nasıl vermemiştin formanı ama? deyince, Hasan da ?Ne yapayım, Lucescu'ya söz vermiştim. Bütün formalarım soyunma odasından direkt Romanya'ya gidiyordu. Hocanın oğlu Razvan formamı istiyormuş, sıkıysa verme? şeklinde kendisini savundu.

Daha sonra Hasan, Arda'ya ?Zamanında benim yaptığım hataları sen yapma. Avrupa'dan güzel bir teklif aldığında, büyüklerinle konuş ve git. G.Saray senin her zaman yuvan olarak kalır? tavsiyesinde bulundu.

sporda bugün

Salihyet

Salihyet

Üye
Arda giderse telafi edilemez..

ALPARS™

ALPARS™

Üye
bencede telafisi olmaz.Altyapıdan onun gibi biri gelirse neden olmasın.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Arda iyi bir oyuncu ama Arda'ya verilen para ile telafisi mümkün diye düşünüyorum.

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
ancak alt yapıdan yetişecek başka bir ardayla yeri doldurulur

SucX

SucX

Üye
:)

Rijkaard altyapıda daha fazla ardalar yetiştirmek için çabalıyor bu çabasında başarılı olur diye düşünüyorum

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Yetiştirip oynatmak başarılar elde etmek güzel ama bu oyuncuları klüpten kovarak göndermek hiçde adil değil bunu düzeltmeleri lazım Hasan şaş dünya kupası maçlarında çok transfer teklifi almıştı gitmemişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt