Avea Ünlüler ile sohbet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Avea Ünlüler ile sohbet
Avea Ünlüler ile sohbet

Dilediğiniz anda ünlülerle görüntülü sohbet etmek için Ünlülerle Sohbet
servisi hizmetinizde. Ünlülerle Sohbet servisi sunulduğu anda 9080 Avea Video Portal numarasını arayarak müsait durumdaki bir ünlüye bağlanabilir ve görüntülü görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Servisi kullanarak çok özel içeriklere sahip olabilir, daha önce yapılan görüntülü görüşmelerin kaydını izleyebilirsiniz.

admiral23

admiral23

Üye
Hadise ile görüşmem mümkün olacaksa ok

Yok böyle bi süper operatör yaw :oke:
(tabi hadise işin içindeyse)

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
ücreti ne kadar acaba :) ?

paradox1026

paradox1026

Üye
güzelmiş yha:)

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Ben Hadise'yi bulmak için her gün ararım

paradox1026

paradox1026

Üye
para tuzağı olarak görüyorum 900lu hatlardan farkı yok ücretlendirme garanti öledir
Dengesiz avea keşke başka işe yarar
şeyler yapsa

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ücret bilgisi varmı

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Türkiyenin nüfusunu, ünlülere düşkünlüğünü göz önüne aldığımızda bu servisin sağlıklı çalışacağını sanmıyorum, hele hele bu avea olunca sınırsızdaki gibi eline yüzüne bulaştırması muhtemel. Ünlülere ne kadar ücret verecekki, işini gücünü bırakacak tanımadığı birisi ile sohbet yapacak. Benim tahminim ünlü derken hadise, petek, gülben gibi sanatçılar değilde sıradan ünlü kişiler için olabilir. Bu serviste hadise olsa, hadiseye vereceği parayı abonelerinden çıkarması lazım, bu da size inanılmaz bir ücrete patlayabilir. Hani yanlış anlaşılmasın ama 900'lü hatlardan farkı kalmaz. Yanlış sularda yüzüyorsun avea, yada bu milleti enayi zannediyorsun. Bunlar boş işler. Hangi ünlü bu ise razı olur ki. Günümüzde televizyona 1 kez çıkan 1 kişi bile ünlü sayılıyor neredeyse. Benim hiç hoşuma gitmedi. Bunun altından çok şeyler çıkacak. Bu servis avea nın başını çok ağırtaçak.

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Türkiyenin nüfusunu, ünlülere düşkünlüğünü göz önüne aldığımızda bu servisin sağlıklı çalışacağını sanmıyorum, hele hele bu avea olunca sınırsızdaki gibi eline yüzüne bulaştırması muhtemel. Ünlülere ne kadar ücret verecekki, işini gücünü bırakacak tanımadığı birisi ile sohbet yapacak. Benim tahminim ünlü derken hadise, petek, gülben gibi sanatçılar değilde sıradan ünlü kişiler için olabilir. Bu serviste hadise olsa, hadiseye vereceği parayı abonelerinden çıkarması lazım, bu da size inanılmaz bir ücrete patlayabilir. Hani yanlış anlaşılmasın ama 900'lü hatlardan farkı kalmaz. Yanlış sularda yüzüyorsun avea, yada bu milleti enayi zannediyorsun. Bunlar boş işler. Hangi ünlü bu ise razı olur ki. Günümüzde televizyona 1 kez çıkan 1 kişi bile ünlü sayılıyor neredeyse. Benim hiç hoşuma gitmedi. Bunun altından çok şeyler çıkacak. Bu servis avea nın başını çok ağırtaçak.

%100 katılıyorum :oke:

pro_

pro_

Üye
lazoflu bende katılıyorum kardeş

kanka5000

kanka5000

Üye
super valla

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
şişşşt hadise benim :pro:

sen peteği al demeti al ne bilim hepsi senin olsun amaaaaa
hadise benimdir.:sopa:

Yav zevkler ve renkler tartışılmaz ama Hadisenin neresi güzel ya.Makyaj güzeli o.
Hem keşfedilmemiş goncagülleri keşfetmek varken Hadiseyle ne işiniz var sizin :ehe
Bu arada kampanya güzel ve farklı.Lanet avea iyi iş çıkarmış nerden para kazancaklarını iyi biliyorlar:sopa:

admiral23

admiral23

Üye
Yav zevkler ve renkler tartışılmaz ama Hadisenin neresi güzel ya.Makyaj güzeli o.
Hem keşfedilmemiş goncagülleri keşfetmek varken Hadiseyle ne işiniz var sizin :ehe
Bu arada kampanya güzel ve farklı.Lanet avea iyi iş çıkarmış nerden para kazancaklarını iyi biliyorlar:sopa:

olsun ben onu makyajıylada makyajsız haliylede seviyorum :oke:

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
:muaha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt