Nokia 6300 - Mesaj ayarları?

Sponsorlu Bağlantılar

MrDeNNiS26

Üye
    Konu Sahibi

Merhabalar,

Nokia 6300 da mesajlarım telefona kayıt oluyor. Hafıza kartına kayıt olmasını nasıl sağlayabilirim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben bulamadım öyle bişey yok galiba...

degerli43

degerli43

Üye
mümkün değil

Furkan96

Furkan96

Üye
bencede mumkun degil

darülmendep

darülmendep

Üye
Yok be dostum biraz zor

orJinal_bebeq

Üye
AYnı telefonu arkdsım kuLLanıodu baya bi msJ aLıodu. smdi bende 5 msJda hafıza doLu dio. tVbe ya. bİLen wrsa cwp wersn off

sbtj

Üye
Memu-MEsajlar-SEcenekler-Ayarlar-Diger-Hucre Yayını-Kullanılan Hafıza Ordan DEgıstırın
Bu Kadar

berixx

Üye
Aynı sorun bende de var yokmu yardım eden :(

Fecirone

Üye
Arkadaşlar konuyla alakalı değil biliyorum ama acil yardıma ihitiyacım var.. Nokia 6300 kullanıyorum ve gelen bazı mesajlarımda farkı karakterler çıkıyor. Örneğin ; ne zaman yazması gerekirken ne z@m~n gibisinden farklı farklı karakterler çıkıyor. Yardımlarınızı bekliyorum lütfen. Teşekkür ederim şimdiden.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Mesajların boyutu yüksek olmaz ki 10 mb nerdeyse milyon mesaj alır kardesim :d:
S60 larda mesajlar/seçenek/ayarlar/diger/kullanılan hafıza diye bir seçenek vardı 6300 da var mı bilemem

blackaid

blackaid

Üye
6300 da yok oyle bir özellik tefonun kendi hafızasına saklıyordu 9 mb zaten onunda 5-6 mb da duvar kağıdı temelarla dolu ben yer açmak için onları sd karta taşıyordum yetiyordu mesajlar fazla yer kaplamıyor zaten kb olarak depoluyordu

müslüm acet

Üye
Ben kendim kullanıyorum böyle bir şey mümkün değil arkadaşlar boşuna uğraşmayın

eseslieko

eseslieko

Üye
arkadaşlar öle bişi mümkün değil ama telefon baya msj alıyor bnim gelen giden toplam 3 bin tane oldu tık yok hafıza kartına msj değil de telefonun hafızasındaki oyunları yada resimleri taşımanızı önerirm

starcyber

Üye
Fazla mesaj almama sebebi arkadaşlar : Hafıza kartınız takılı degilkken yada orayı karıstırmayalım.. Telefon hafızasına ( görüntüler..temalar...en önemlisi alınan dosyalar ) bu bölümlerde tlefona aitlerden farklı siz yuklediysenız mesaj alım sayısı azalıor yani alınan dosyalardan muzık resim vs. Attıysanız sılın yada h.kartına attın sorun hal olmus olacakk

TheCower

TheCower

Üye
Yedeğini alabilirsiniz. Sadece mesajları senkronize edebilirsiniz.

Üst Alt