Menünüzdeki programları saklayın kimse görmesin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
Menünüzdeki programları saklayın kimse görmesin
Arkadaşlar ben okula gittiğimde telefonu isteyip az oynayabilirmiyim diye devamlı istiyorlar benim telde oyun dolu kıramayıp bende veriyorum ya da telefonunuzda ki menü öğelerinini görünmesini istemiyorsanız bunu çok kolay programsız bi şekilde düzeltebiliriyoruz.İşte aşagıda anlatım:

Private \101F4CD2-applications.dat telefonunuzun menüsündeki ikonların ve klasörlerin konumlarını ve ayarlarını saklandığı yerdir.Bu konuam ulaşabilmeniz için 3 yol var birincisi hafıza kartınızı kart okuyucuya takıp bilgisayrınızdan yukarıdaki klasöre erişip içindeki şeyleri silmek(fakat yedeklerini alıp silmeyi unutmayınm ya da başka bi klasöre taşısanızda olur).

2.yol:Cep telefonunuz hackli ise zaten direkt erişir bu işi pc ye gerek kalmadan yapabilirsiniz

3.yol:Benim telefonum private ve sys lere girmiyor card okuyucumda yok diyorsanız secman adlı programı yükleyin ve programın menüsüsnden turn security off a basıp tekrar erişerek yapabilirsiniz.

Bu arada private klasörüne özel bir explorer ile ulaşabilirsiniz yani dosya yöneticinden olmuyor.x-plore gibi programlar gerekiyor aşagıda hepsinini linkini veriyorum işallah faydası olur:

1:X-plore:

2)secman:

Yukarıda anlattığım şeyler n73 ve n79 da denendi.

Not:C ve D: de privateler var hangisine gireceğiz derseniz uygulama hangisine yüklendiyse ona giriyoruz

• Beğen
Tepkiler: Da®kness ve xxxooo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
menüdeki programların gözükmesinde ne zarar var ki? programları istediğin yerden bulabiliyorsun zaten..

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
ya mesela dayımın telefonu oyun doplu ama bilmiyo bi bilse çok kızar güya oyun telefonu bozuyormuş.Bir de telefonun elden ele geçmesini engellemiş oluyosun üstte atlattım ya .Hem belki bazı arkadaşlar gizlemek istiyolar:-)

umut77

umut77

Üye
Olsun kardeşim telefonun'u seven mesela ben kimseye vermek istemeyen ler icin bire bir anlatım sağol bende bizim arkadaslar oyun değilde smart movie ile :D xxx gibi şeyler izlemeyi tercih eddikleri icin :D:box

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
Bakın arkadaşlşar siz malca felan diyorsunuz aöma bakın bazı kişilere yardımcı oluyor

Da®kness

Da®kness

Üye
Arkadaşlar ben okula gittiğimde telefonu isteyip az oynayabilirmiyim diye devamlı istiyorlar benim telde oyun dolu kıramayıp bende veriyorum ya da telefonunuzda ki menü öğelerinini görünmesini istemiyorsanız bunu çok kolay programsız bi şekilde düzeltebiliriyoruz.

sen şimdi bu konuyu açmışsın ve senin okuldaki arkadaşlarında bu konuyu görecekler, senin nasıl oyunları gizlediğini öğrenip telefonu esir etmeye devam edecekler. Ah be kardeşim :vur

--------------- Ekleme ---------------

:kop:

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
yok be hiçbiri böyle sitelere girmez.

Salihyet

Salihyet

Üye
ilk linkde indirme işlemi adrese dayalı mı ? biraz karışık olmuş..

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
X-plore ın orjinal websitesi daha iyi olur diye düşündüm ama madem karışık direkt link koyarım.sorun değil

Koydum bile şimdi daha iyi oldu fakat s6o 3rd sürümünü koydum en yakın zamanda s60larda deneyeceğim eğer onlardada bu işlem olursa onu da açıklarım eğer aynı ise x-plore ın s60 sürümünü eklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt