Ard arda atılan mesajlardaki süre sınırı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ard arda atılan mesajlardaki süre sınırı
MaxicepOyun-Cafe Bölümünde ard arda atılan mesajlardaki süre sınırı 30 saniye yerine 15 saniye olsa daha iyi olmaz mı ...çünkü bir sürü oyun var ve kısa kısa mesajlarla cevap yazılıyor ...beklemek zorunda kalıyoruz ..sadece bir öneri ...

Marchegiani

Marchegiani

Üye
İyi fikir.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Destekliyorum güzel fikir.....

Salihyet

Salihyet

Üye
Üyelerimizin düşüncesini merak ediyorum, fakat benim için 30 saniye gayet geçerli, eğer hızlı okuma şampiyonu değilseniz yeterli ;) Ama kimler istiyor görmek istiyorum, konu bir süre açık kalacaktır

Anıl Umut

Emekli Yönetici
15-30 Farketmez..:)

Atakan

Atakan

Üye
Mesaj sayısının artmadığı bölümlerde 15 sn. olabilir...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bu fazla mesaj yazmamanız için kullanılan bir yöntem değil, bazı üyeler sitemize girip art arda saçma sapan mesajlar atabiliyor. Ama tabikide düşünülebilir.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
saçma sapan olsun diye değil oyun -cafe bölümünde yazılan mesajlar çok kısa olduğu için ve bir sürü konu olduğu için aklıma böyle birşey geldi ... yine de yönetim en iyisini bilir ..

AzizDemir

AzizDemir

Üye
süre sınırını kaldırın bence...Buda bir fikir...

Neverex

Üye
Güzel fikir sonuna kadar destekliyorum bu görüşü :yuru

Bora

Bora

Üye
30 saniyede nasıl bir konudan çıkıp diğer konuya giriyor okuyor düşünüyor ne yazacağınınza karar verip yazıyorsunuz anlamıyorum.Bu uyarıyı üye olduğumdan beri 1 kere aldım.

Salihyet

Salihyet

Üye
30 saniyede nasıl bir konudan çıkıp diğer konuya giriyor okuyor düşünüyor ne yazacağınınza karar verip yazıyorsunuz anlamıyorum.Bu uyarıyı üye olduğumdan beri 1 kere aldım.

Yinede önerinizi dikkate alacağız, fakat genel görüş mesajı okuyup sindirme yönünde.. Oyun cafe için görüşülebilir bir fikir.. Teşekkürler..

:locked:

Ozan

Ozan

Admin
30 sn sınırı azdır ve bundan aşağıya düşmesi mümkün degildir.
Bunun iki nedeni vardır, gereksiz mesajlar atılmaması ve güvenlik ..

Güvenliği elden bırakmak istemeyen büyük forumlarda sadece güvenlik sebebi ile bile flood mesaj süresi ideal şartlarda 30 sn olması gerekmektedir. Daha altı düşünülemez.

Biz güvenlik haricinde, üyenin konuyu okuyup mesaj yazması veya diğer cevapları okuyarak yorumda bulunup gönder butonuna basması arasında 30 sn den kısa bir zaman olmasını istemiyoruz. İnsanız, robot degil . Dolayısı ile biraz düşünerek ve daha düzgün ve uzun bir sekilde cevaplar atmamız gerekiyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt