Hep isyan tam isyan!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hep isyan tam isyan!
Bilet fiyatlarının pahalılığından yakınan ve indirim isteyen Sarı-Lacivertli taraftarların tepkisi her geçen gün artarak sürüyor.

‘Hep destek tam destek’ sloganı ile takımının arkasında olan Sarı-Lacivertli taraftarlar, bilet fiyatlarına yapılan zamma isyan ediyor. Sivasspor maçında kale arkası bilet fiyatının 55 TL olarak belirlenmesinin ardından da başlatılan, ‘Siteye girmek için lütfen 55 saniye bekleyin’ protestosu çığ gibi büyüyor. Tribün gruplarından Grup CK ve Genç Fenerbahçeliler’den FEDER yöneticilerinin, Avrupa’daki bilet fiyatlarını da bir raporla yönetime ileteceği ifade ediliyor. Genelde tribünde pek çok konuda anlaşmazlığa düşen grupların bilet fiyatları konusunda birlikte hareket etmeleri, bakalım nasıl bir sonuç doğuracak.

Ali Sami Yen’de 31 TL
Bu arada Galatasaray Kulübü, yarınki Denizlispor maçının kale arkası biletlerini Biletix’te 35 TL’den satışa sundu. Taraftarlar, maç günü Ali Sami Yen gişelerinden aynı biletleri 31 TL’den alabiliyor. Beşiktaş ise derbiler hariç geçen sezon eski açık biletlerini 25, yeni açık biletlerini ise 30 TL’den satmıştı.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Haberde buranın Ali Samiyen ile kıyaslastırılmasını kınıyorum. Bu stadın kombinelerinin hepsi satılmış durumda, Ali Samiyen'de böyle birşey yok!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya bilet fiyatları geçen seneye göre çok yükseltilmiş haklı olarak insanlar tepkili, hayranı oldukları takımın maçlarını seyredemeyecek olmalarına tahammül edemiyorlar..Yöneticiler biraz daha fiyatları aşağı çekmeliler bence..

legend5858

legend5858

Üye
fenerbahçenin stadı ile ali samiyen bir mi allah aşkına

Salihyet

Salihyet

Üye
İki sezon önce 30 liraydı :nono:

SucX

SucX

Üye
Stadın konforuna, popülerliğine vs.. böyle nedenlerle fiyat artırımına gidiyor.
Her iki tarafta haklı aslında

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
her iki taraf haklı ama şu zor zamanda ben yöneticilere böyle zam yapmalarından dolayı kızıyorum..insanlar zor geçiniyorlar zaten..

arslansem

arslansem

Üye
Haberde buranın Ali Samiyen ile kıyaslastırılmasını kınıyorum. Bu stadın kombinelerinin hepsi satılmış durumda, Ali Samiyen'de böyle birşey yok!
Ne alakası var şimdi?Orada 3 büyüklerden diğer ikisinin en ucuz bilet fiyatları yazıyor.Kombineyle ne alakası var?Hepsi satılmışsa ne satıyor bunlar peki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...