TTNet İle İlgili Sorum Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hacamatadu

hacamatadu

Üye
    Konu Sahibi
TTNet İle İlgili Sorum Var
Arkadaşlar bir ttnet hesabını iki kişi farklı bilgisayarlardan kullanabiliyormu ?

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu uygun bölüme taşınmıştır.

:allalla:

Bir internet bağlantısından mı bahsediyorsunuz, yoksa bir internet bağlantı hesabından mı bahsediyorsunuz

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Bir TTNET hesabını iki kişi farklı bilgisayarlardan kullanamaz... A Kişinin TTNET Bilgilerini B Kişi kendi bilgisayarında kullanamaz... Çünkü A Kişinin TTNET Bilgileri A Kişinin Telefon bilgileri üzerine kurulmuştur... B Kişisi sadece wireless yada kablo vasıtası ile A Kişinin modemine bağlanarak faydalanabilir...

hacamatadu

hacamatadu

Üye
    Konu Sahibi
Bir TTNET hesabını iki kişi farklı bilgisayarlardan kullanamaz... A Kişinin TTNET Bilgilerini B Kişi kendi bilgisayarında kullanamaz... Çünkü A Kişinin TTNET Bilgileri A Kişinin Telefon bilgileri üzerine kurulmuştur... B Kişisi sadece wireless yada kablo vasıtası ile A Kişinin modemine bağlanarak faydalanabilir...
Teşekkür ederim arkadaşım :D

arslansem

arslansem

Üye
Neden güldün?:)

Odysseus

Odysseus

Üye
Bu smileye gıcık oluyorum. Alakasız yerlerde kullanılıyor.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Bi ara hack işleriyle uğraştığım için biliyorum şimdi herkes internete girerken modeminde kayıtlı olan kullanıcı adı ve şifresiyle girer.Eğer siz de bulunduğunuz terminale bağlı birinini internetinin kullnıcı adı ve şifresini bilirseniz bir port sayesinde o kişinin hattıymış gibi kullanırsınız siz kullanırsınız karşı taraf kullanmış gibi olur.Gerçekten böyle şeyler var.Fakat sizde o kullanıcı adıyla giriş yapmaya çalıştınız mı ttnet bunu anlıyor ve sizi hapse kadar sokuyor.Senin bahsettiğin şey bumu yoksa başka bi şey mi biraz daha açıklayıcı yazarsan yardımcı olurum

--------------- Ekleme ---------------

ya sorun hiç açık değil ya şimdi gene okudum başka bieşy anladım:-)İyice anlat bare :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt