İşte ilk Kareler...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
İşte ilk Kareler...
Kurtlar Vadisi Gladio’dan beklenen haber geldi… Uzun bir süredir filmle ilgili basına verilmeyen bilgiler bugun paylaşıldı. Tüm Kurtlar Vadisi hayranlarının merak ettiği Kurtlar Vadisi Gladio’nun konusu biraz daha netleşti. İşten filmin konusu;
“SİNOPSİS:
Kurtlar Vadisi Gladio…
Bir derin devlet ajanının, yıllar boyu hizmet ettiği Gladio ile hesaplaşma hikayesi…
İskender Büyük, derin devlet adına sayısız eylemde bulunmuş emekli bir istihbaratçıdır.
Karanlık geçmişi nedeniyle sanık sandalyesine oturtulduğunda, yanında, baronun gönderdiği genç ve tecrübesiz avukat Ayşe’den başka kimse yoktur. Yargılanmasına göz yumanlarla hesaplaşmaya karar veren İskender Büyük, tüm bildiklerini bir bir anlatmaya başlar. İskender’in karanlık geçmişinin sayfaları arasında, ülkeyi yerinden sallayacak gerçekler gizlidir. Bu şok gerçeklerin işaret ettiği tek adres ise ‘Gladio’dur.
İfadeleri ülkede her gün yeni bir gündem yaratırken, içindeki intikam duygusu da giderek büyümektedir. Elinde kalan son kartı oynamaktan başka şansı yoktur: Anlattıklarıyla, Gladio’nun ikinci adamı Fuat Aras’ı saklandığı yerden çıkarmak!
Ancak bu yolun sonunda İskender Büyük’ü hiç tahmin etmediği başka bir sürpriz beklemektedir. Yine bir oyunun parçası olmuştur… Üstelik bu kez oturtulduğu yer, konuşma şansının olduğu bir sanık sandalyesi dahi değildir… ”

• Beğen
Tepkiler: chakır66 ve TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
güzel konu ... bu konuyu kurtlar vadisini sevmeyen birinden duymak enteresan :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:ehe

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
sen çok mu güler yüzlüsün anlamadım yaw :S :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
ee biraz :ehe

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
:ss çok çok ne birazı

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
hadi bee :ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
izlemiyorum, fakat sinema bölümüne taşıyorum.. :)

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler .. bende izlemiorum ama paylaşmak istedim :)

arslansem

arslansem

Üye
Kare göremedik yalnız :)

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
:ehe :D

--------------- Ekleme ---------------

arslansem

arslansem

Üye
Heytt be iskenderime bak bee :ehe
Sağol bözek :) bu arada gerçek ismin ne bözek çok farklı ya söylenmiyor :ehe

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
farklılık farkım olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt