N73 guncelleyınce otomatık tus kılıdı gelıyor mu cok onmlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
N73 guncelleyınce otomatık tus kılıdı gelıyor mu cok onmlı
arkadaslar n73 telefonlarda bılındıgı bıgı otomatık tus kıldı yok.bu telefonu guncelleyınce otomatık

tus kılıdı gelıyor mu yenı guncelleme ıle bılen var mı acaba?

bu arada ıkıncı bı sorumda su;

N73 te mı bos ram daha fazla kalıyor kullanıcııya yoksa N73 Me demı bılen yazarsa sevınırım ona gore guncelleme yapacagımda..

sımdıden tesekkurler..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
versiyon güncelleyince otomatik tuş kilidi gelmez programını kuracaksın ikinci soruna cevap veremiyeceğim..

Cynical

Cynical

Üye
Otomatik tuş kilidi gelmiyor.
N73Me'nin son versiyonunda boş ram 20-23 civarı açılışta. N73 silver'ın son versiyonunda Ram ne durumda bir bilgim yok ama o da 20 civarıdır büyük ihtimal.

maxibrk

maxibrk

Üye
Smart settings diye bir program var. En güzel tuş kilidi onda var. Forumda arat bulursu;)

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
bnm sormak ıstedıgım de buydu arkadaslar zaten.otomatık tus kılıdı olmayınca smart settıngs dekı hanı tus kılıdını ıptal edıp kendı tus kılıdımızı yapma durumu vardıya onu yapamıyorum o onemlı benım ıcın.

normalde bılıyorum handy lock auto lock gıbı bı cok program var onları ıstemıyorum :S

bu arada bnm N73 sılver telefonum bos ram acılısta en fazla 19.4 u gordu oda hıc bsy yuklu degılken.

bazı syler yukledıgımde ıse suan 17.0 da acılıyor N73 umu sızce N73 me ye yukseltmelımıyım?

Cynical

Cynical

Üye
N73 Me 4.0839.42.2.1 versiyonunda açılış rami 23'e kadar çıkıyor bir iki işlem sonrası.

maxibrk

maxibrk

Üye
bnm sormak ıstedıgım de buydu arkadaslar zaten.otomatık tus kılıdı olmayınca smart settıngs dekı hanı tus kılıdını ıptal edıp kendı tus kılıdımızı yapma durumu vardıya onu yapamıyorum o onemlı benım ıcın.
normalde bılıyorum handy lock auto lock gıbı bı cok program var onları ıstemıyorum :S
bu arada bnm N73 sılver telefonum bos ram acılısta en fazla 19.4 u gordu oda hıc bsy yuklu degılken.
bazı syler yukledıgımde ıse suan 17.0 da acılıyor N73 umu sızce N73 me ye yukseltmelımıyım?
Smart settings.de "kilit+*" veya "normal açılma" seçeneği yoksa. çıkan mesajı değiştir. O zaman o en altta çıkar. Kapalı yaptığın zaman. Sol seçim tuşu ve * tuşu ile açılma iptal olur.
Bunu açıp kapattığın yerin hemen üstündeki seçenekten zaten istediğin tuşları kilit kodu olarak seçersin.:oke:

>>> Kamera kapağını açtığın zaman tuş devre dışı oluyor. Kameradan çık deyince de bekleme moduna geliyor.Ordan sonra kapağı geri kapatınca tuş açılmış oluyor :D

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadalar aranan cevap bulundu bu program N73 te calısmıyormus

N73 te fırmware update te de otomatık kılıt falan gelmıyormus bılgınıze

konu kılıtlenebılır ılgılenenlere tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt