**** n79 kilit kodu yardımmmm***

Sponsorlu Bağlantılar

cemm62

Üye
    Konu Sahibi
**** n79 kilit kodu yardımmmm***
SELam arkadaşlar nokia n79 cihazıma güvenlik kodu koydum yani 12345 olan kodu değiştirdim ama m kod olmuyor unuttum telefon açılmıyor şu an ne yapmam lazım lütfen yardım edin hard format dendim olmuyor kafayı yicem lütden yardım edin şimdiden teşekküker

temha230

Üye
aynı sorunla bende karşılaştım nokıa servisine git güvenlik kodunu bulup soyluyorlar yada kırıyorlar tekrar 12345 oluyor

arda521002

arda521002

Üye
cemm62 sorunu çözdünmü bende unuttum güvenlik kodunu N79 kullanıyorum telefoncuda değilde evde halledebileceğimiz bi şey yokmu yardım

volpan

volpan

Üye
arkadaşlar hard format atarak şifrenizi 12345 yapabilirsizi *3yeşil tuş ve açma tuşuna ülke seçimleri gelene kadar basılı jtutun (telefondaki bilgileniriniz silinir tüm ayarlar fabrika çıışı olur)

Emre-45

Emre-45

Üye
arkadaşlar hard format atarak şifrenizi 12345 yapabilirsizi *3yeşil tuş ve açma tuşuna ülke seçimleri gelene kadar basılı jtutun (telefondaki bilgileniriniz silinir tüm ayarlar fabrika çıışı olur)
Yanlış bilgi verme.Hard format ile çözülmez bu.Ancak telefoncular halledebilir.

arda521002

arda521002

Üye
hardformat denedim ben olmuyo arkadaşlar

aLone

aLone

Üye
yanlış bilgi vermeyelim hard format değiştirmez !

temha230

Üye
yeni çıkan modelleı ın kılıt kodları henuz evde felan kırılmıyor telefoncu şart nokıa bayısıne gıt 5ytl ye halledıyorlar canını sıkma boşuna

aykuttaze

aykuttaze

Üye
telefona tuş kilidi kodunu nasıl yapcam arkadaşlar yardm edin ltfn:D

--------------- Ekleme ---------------

yardm etck biri yok mu yaw:S

aLone

aLone

Üye
araçlar>ayarlar>genel>güvenlik>telefon ve sim kart>tuş oto. kilitlenme süresi burdan yapabilirsin.

aykuttaze

aykuttaze

Üye
oto kilitlnme değil abi hami tuş aç dediğin zaman şifre istiyodu ya onu diorm :D

orda msn binbaşm:D

abi o değil hani tuş aç dediğin zaman şifre istiyodu ya onu nası yapcm?

aLone

aLone

Üye
kilit kodunu bilmiyomusun eğer hiç ellemediysen 12345

aykuttaze

aykuttaze

Üye
eed snra napcm

aLone

aLone

Üye
e tamam işte ordan değiştirceksen mi napcaksan yapcan

aykuttaze

aykuttaze

Üye
hocam yardm edersn çok sevinirim wla

abi olmuo tuş kilidi kodunu aktif hale getirme nasıl olck bilmiyrm... ayrca program fln wr mı abi snde

aLone

aLone

Üye
ben ederimde napmak istediğini anlamadım ya

aykuttaze

aykuttaze

Üye
demem o ki mesela diğer nokialarda tuş kilidini aç dedği zaman şifre istiyodu onu yazıp tuşu açıyodun aynısını n79 da uygulamak istiyorm bn yani şifre yazıp tuş açmak istiyorm ?

aLone

aLone

Üye
tamam işte o dedğim yöntemle oluyo oto. tuş kilit koduyla onu istedğini dakikaya ayarla

aykuttaze

aykuttaze

Üye
hocam yapamadım .telefonu yeni aldım bn de:D abi bi de oyun program fln war mı bilio msn

hocam yaptm sağolasın :D bi de tema,oyun,program fln war mı bilio msn

binbaşım cvp bkliorm

muratcan25

muratcan25

Üye
Bende 0 Aldim 12345 değil konu biri yardim etsin :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt