MaxiCep'i ne kadar tanıyorsun? Yarışma bitti... (Kazanan 35caldion, Tebrikler !!!)

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
darülmendep

darülmendep

Üye
Yarışma tutmadı herhal çünkü üç - beş kişi takip ediyor. Daha heyecanlı olabilirdi

Anıl Umut

Emekli Yönetici
olmadı tabi yarışma kimse takip etmiyor Katılan yok
Ödül mü cazip gelmedi yaw

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Evet ama anlamadım gitti işte.Neden katılım yok?

3rhan336

3rhan336

Üye
bence sorular zor :)

khytr89

khytr89

Üye
Tanımıyorum ama 35caldion yi tutuyorum ben.Başarılar kardeş.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Aslında puan alamıyacağım çünkü son cevaplama saat 9du ama bekledim yarışan 2 arkadaştan ses yok bari cevap boş kalmasın.....:)

Soru1: Forumda emektar üyelerden (emektar rütbeli) üyelerden en yüksek mesaja sahip üyeyi sen bul kazan ...?
Soru puanı: 15

MaxiCep.Com - Profil bilgileri: leiche

soru2: Yöneticiler hariç en çok teşekküre sahip üyeyi sen bul kazan.
Soru puanı:10

MaxiCep.Com - Profil bilgileri: Salih Baba™ :coold:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni soru sorulmuştur. Salihe teşekkür ediyoruz. Bugün 2 bölümden oluşan soru sorma işlemi yapılacaktır. Bir sonraki soru saat 14:00 sıralarında sorulacak ve son cevap 18:30 olacak, sonraki soru 19:00 sıralarında sorulacak, cevaplama süreniz 21:30 da sona erecektir. Hediyemiz de bu akşam saat 22:00 gibi üyeye yollanacaktır.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Soru1: en çok konu açılan forumu sen bul puanı al..?
Konu dışı/Diğer Forumu

soru: 507 okuyucu ile sitede en çok okuyucu rekorunu kıran bölüm..? (örnek: konu dışı gibi)
GSM Operatörleri ve Telekom
Bölümü

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Soru1: en çok konu açılan forumu sen bul puanı al..?
cevap: Web Tasarım, Grafikerlik ve Programlama(9.652 konu):oke:

--------------- Ekleme ---------------

soru: 507 okuyucu ile sitede en çok okuyucu rekorunu kıran bölüm??

Salih doğru cevap vermiş diye düşünüyorum ama
Ben de
Cep Telefonları Genel diyorum

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Salih hızlı davrandın. Ama daha vakit var. Bir sorunun puanını başka birisi alarak hem bir sorunun puanından olursun, hemde extra puandan zarar edersin. Bakalım ne olacak, bol şans.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Benim bundan önceki soruda merak ettiğim birşey var soruda
Soru1: en çok konu açılan forumu sen bul puanı al..? denmişti ben Konu dışı/Diğer Forumu dememe rağmen o sorudan puan almamışım....
Anılın cevap verdiği Web Tasarım, Grafikerlik ve Programlama Maxicepin forumlarından değilki o PC Yazılım - Oyun - Web Tasarım Forumda bir bölüm.....
Oysaki ben cevap olarak
Konu dışı/Diğer Forumu dedim ve Maxicep.Com - Cep Telefonu ve Mobil Teknolojiler Forumu den bakabilirsiniz Konu dışı/Diğer Forumundaki bölümlerde açılan konu sayıları toplamı o forumu Maxicepin en çok konu açılan forumu yapar....

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Salih Baba™;1517014' Alıntı:
Benim bundan önceki soruda merak ettiğim birşey var soruda
Soru1: en çok konu açılan forumu sen bul puanı al..? denmişti ben Konu dışı/Diğer Forumu dememe rağmen o sorudan puan almamışım....
Anılın cevap verdiği Web Tasarım, Grafikerlik ve Programlama Maxicepin forumlarından değilki o PC Yazılım - Oyun - Web Tasarım Forumda bir bölüm.....
Oysaki ben cevap olarak
Konu dışı/Diğer Forumu dedim ve Maxicep.Com - Cep Telefonu ve Mobil Teknolojiler Forumu den bakabilirsiniz Konu dışı/Diğer Forumundaki bölümlerde açılan konu sayıları toplamı o forumu Maxicepin en çok konu açılan forumu yapar....

soruda da söylendiği gibi cevap olarak forum verilmesi gerekiyor. Fakat sen kategori gösterdin. Konu dışı/Diğer maxicep'in bir kategorisidir, forumu değil. Bu nedenle hem o sorunun puanını hemde extra puanı alamadın.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
soruda da söylendiği gibi cevap olarak forum verilmesi gerekiyor. Fakat sen kategori gösterdin. Konu dışı/Diğer maxicep'in bir kategorisidir, forumu değil. Bu nedenle hem o sorunun puanını hemde extra puanı alamadın.
Çok resmi ve güzel bir açıklama oldu.....:ehe

Üst Alt