Dikkat:Gole Kontör İle Bu akşam Avea'yı Soyuyoruz!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat:Gole Kontör İle Bu akşam Avea'yı Soyuyoruz!!
Selam arkadaşlar gecen hafta için de GS-FB paketine üye olarak 9 golden her gol başına 15 kontor kazandım ve ekstradan süper kupadan 2 gol ile toplam 11 gol 11x15=165 Kontor kazandım.AVEA 500 temsilcileri maç başlamadan once uye olmanız şart demesine rağmen
Gole kontorde sistem açığı var ben maçların son dakikalarında üye oldum.yinede kontorum geldi
SABIR VE DİKKAT ETMELİSİNİZ!

Nasıl kazanacağım Öncelikle (Maç Başına 2 GOL OLURSA üye olun)
GS ve FB yazarak 9494 e göndereceksiniz(Maç sırasında 2Den fazla gol olursa üyelik yapın) en az 18 Kontor karınız olacaktır 2 golde
Paket başına ücretlendirme 12 Kontor/6kntr
Paketlere Normal Kontorunuzle üye olabilirsiniz kazandığınız kontorler hediye kontor statüsünde olacaktır.
Hediye Kontorleri(Her Yöne Kullanabilirsiniz)
SMS PAKETİ YADA KONUŞMA SÜRESİ ALAMAZSINIZ DİKKAT

Skoru iyi takip etmeniz eger kontorunuz var ise gol sayıları iyi durumda ise 2 pakete de üye olmanızı tavsiye ederim
Gecen hafta üye oldum benden bu hafta üyelik ücreti düşmeyecek:)
Ev sahibi Türk takımları en az 2 gol bekliyorum her maçtan
buda 60 KNTR demek 60-24=36 Kontor Karda olacaksınız ve bu hafta lig başlıyor eger bir hafta boyunca üyeliğinizi devam ettirseniz Süper Lig'de golbaşına 3Kntr kazanabilirsiniz

Hediye Kontorleriniz yarın sabah yüklenecektir kazanmanız durumunda
Kontorler yüklendikten sonra
IPTAL GS
IPTAL FB yazıp 9494 e Gönderip
Kontorlerinizi kullanabilirsiniz!
Made In Paradox1026
Bizzat tarafımdan denenmiştir.
24 Normal Kontorum gitmiş 165 Hediye Kontorum Hattıma Yüklenmiştir.
Mobil öğrenci tarifesinde yada başka tarifelerde iseniz kontor düşüsü konuşma ve mesajlarınız tarifeniz üzerinden ücretlendirelecektir
Turkcell gibi dakika da 4 kontor düşmeyecektir.
Kazanılan kontorlerle HER YÖNE SMS 1 KONTOR 10 Dakikası 2 Kontor konuşabilirsiniz(aylık 150 yüklemesi yaptıysanız)
Uzun oldu konu haklısınız:)

Salihyet

Salihyet

Üye
Hadi bakalım iddaa tutacak :ehe

salihbattal

Üye
güzel bir durum ama neden bu konturleri ayrı bir yere verirlerki ben söyleyeyim sizin konturunuz bitsin onların ne verdiginin hiç önemi yok.

darülmendep

darülmendep

Üye
Harika ama ben yine de normal kontör seviyorum:D

salihk06

Üye
sömürmeye devam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt