TTPod 3.40 - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

deniz-17

deniz-17

Üye
ya bunun görsellerini neden genişletmiyorlar ve skinleri

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
henüz skin desteği yok. yahu Türkçesini ekLedik yinede yaranamıyoruz.

apica

apica

Üye
paylaşım için teşekkürler gayet iyi çaLışıyo :oke:

deniz-17

deniz-17

Üye
henüz skin desteği yok. yahu Türkçesini ekLedik yinede yaranamıyoruz.

yok be ersin paylaşımın süper dedim sana :bigstar:
sadece skin ve görsel desteği artarsa güzel olur dedim

sublieutenant

sublieutenant

Üye
yok be ersin paylaşımın süper dedim sana :bigstar:
sadece skin ve görsel desteği artarsa güzel olur dedim

nasıl yani? skinler zaten yeterince vaar?? görsellikte istediğin ölçüleri yapabiliyosun?? şuan bende 17 tane görsel var, ayrıca 3.2 versiyonun görselleride ayrı bir klasörde 7 ayrı görsel var, daha ne olsun? zaten 20den fazla skin veya görsel dosyasını göstermiyor program...:lol

apac54

Üye
Sağol Süpersin

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada TTPod player nokia 7610 da pek düzgün çalışmıyor

dede147

dede147

Üye
arkadaşım eyvallah türkce yapmışsın 3230 da gayet güzel ama ekolayzırında görüntü var ses yok ayar yapılıyor ama birtürlü sesde değişiklik olmuyor

silop_kms

silop_kms

Üye
paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Kardeşim kısayolları değiştiriyorum değişmiyo neden ben 2 kere yokledim kaldırdım

lidermay

lidermay

Üye
beyler bendede çalışmıyor 2 telefonda denedim ne biçim şey bu

sublieutenant

sublieutenant

Üye
beyler bendede çalışmıyor 2 telefonda denedim ne biçim şey bu

Arkadaşım, yükledikten sonra açmıyorsa lütfen telefonu yeniden başlatın ondan sonra deneyin... çünkü ttpod bi defa hata yaptığında restarta kadar düzelmiyor...

Eğer yine açmıyorsa forumda 1 tane daha mevcuttur, lütfen s60 müzikçalar bölümünden bulun...:oke:

Çünkü bu paylaşım benim n70te de çalışmadı...

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadım Gİtti Bizde Çalışan Sizde Neden Çalışmıyor. Birde Sadece Türkçe Yamayı TopLayayım. O Zaman Çalışır Gibime Geliyor.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Hiç uğraşma istersen, çünkü sadece dil dosyasınıda denedim olmadı, o yüzden kendim başka çeviri yaptım :oke:
Bunu ttdpod'un sitesindede araştırdım, forumunda yazılanlara bakılırsa, sanırsam iki farklı program mevcut... çünkü forumdakilerde bundan şikayetçiler... şu senin paketi 2 defa denedim, bir yükleme ile çalışıyorsa bende mutlaka çalışması gerekirdi ama olmuyor..
Benim paylaştığım paketide 2 defa yükledim 2sindede çalıştı...
:bilmem:

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
:allalla: Tuhaf oLay. BizLerde NasıL CaLısıyor o zaman :S en kısa zamanda birşeyLer yapmam Lazım Buna :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
:allalla: Tuhaf oLay. BizLerde NasıL CaLısıyor o zaman :S en kısa zamanda birşeyLer yapmam Lazım Buna :)

Evet, bi el at bakalım yaa? iki dosya arasında (app,rsc,gibi) bi boyut farkı da yok...:islik

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Bir Rsc Dosyası ekLendi..

Öztürkçe Arşivindeki rsc dosyasını gelişmiş bir dosya yöneticisi ile E veya C /system/apps/ttpod içine atın..

Takipçi Satın Al

Üst Alt