Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seçmece Oyunlardan Kurulu Önizlemeli Dev s60 Oyun Arşivi By Salih Baba For Maxicep
salih baba cok tesekkürler
sen bu işi iyi yapıyon
sana zahmet 2009
yeni çıkan oyunları ve
kaliteli
gameloft oyunlarını
..vb.. iyi ve yeni oyunları bu sayfadan itibaren paylaşırsan benim gibi bir çok garibanı sevindirmiş olucaksın
Salih Baba™
Üye
İnşallah zamanla ama ben güzel oyunları paylaşmaya çalışıyorum.....
exorcist
Üye
Salih Baba™ rica ediyorum pes 10 yada rf 10 çıkınca multiplayerlı paylaşmaya çalış geçen sene umutlar suya düştü
Salih Baba™
Üye
Çıkınca ilk Maxicepte olucak inşallah.....
Salih Baba™
Üye
CapCom Games Bionic Commando Re-Armed
N70 de denenmiştir..... Keyifli bir oyun...Oyunda karakter Bıonic olduğundan bir yerden yukarı felan cıkarken önce telefonda kare tuşuyla Bionic kolunu fırlatıp öyle cıkıyor yani sadece 2'ye basıp çıkmıyor...
Güzel bir oyun...Emeğe saygı....
Gerçekten ne desem bilmiyorum bu derece bi paylaşım görmemiştim
arada bazı arkadaşlar densiz şeyler söylemiş, umarım söyledikleri senin şevkini kırmaz...
Eline koluna sağlık (: artık yerli bi siteden oyun indiriyorum...
31251524 kez teşekkürler (:
Salih Baba™
Üye
Beğenmene sevindim kardeş.....
BizOne
Üye
beğenmek ne kelime ya heleki redalert benim çok sevdiğim oyunlardan biri yanlız tamamı stratejiye dayalı 2 oyun vermişsin eğer daha fazlası olursa paylaşmanı rica edecegim stratejiyi severek oynuyorum ve telefonumda artık salih babadan seçmeler diye bir klasörün var
beğenmek ne kelime ya heleki redalert benim çok sevdiğim oyunlardan biri yanlız tamamı stratejiye dayalı 2 oyun vermişsin eğer daha fazlası olursa paylaşmanı rica edecegim stratejiyi severek oynuyorum ve telefonumda artık salih babadan seçmeler diye bir klasörün var