Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temmuz Ayı Online Süreleri
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor
Emekli Yönetici
Açılacak zaten yakkında
Beta sürümünü kullanıyoruz biz
arslansem
Üye
Evet ya harbiden açılsa çok güzel olur.Rekabet olur.Sonuçta site kazanır
Bi yanlışlık olmalı 1200 küsür mesajı bu kadar sürede yazamam ben her gün en az 1 saat buradayım ben.Bazen günde 3-4 saat oluyor.Kesinlikle bi yanlışlık var
Odysseus
Üye
Konu Sahibi
Semih, dedim ya sistemin incelikleri var. Sizlere de bu sistem açılınca nasıl işlediğini açıklarız. Ama bunu Ozan'ın açıklaması gerekir benim açıklamam doğru olmaz. Sonra biliyorsun hırsız siteler var. Sistemimizi (Ç)almasınlar...
Semih, dedim ya sistemin incelikleri var. Sizlere de bu sistem açılınca nasıl işlediğini açıklarız. Ama bunu Ozan'ın açıklaması gerekir benim açıklamam doğru olmaz. Sonra biliyorsun hırsız siteler var. Sistemimizi (Ç)almasınlar...
Ya ben girdiğimde Serhatla Semih hep oluyor Serhatın ki doğrudurda Semihle beni heralde kekliyorlar....
Odysseus
Üye
Konu Sahibi
Sistemin inceliği bu arkadaşlar. 24 saat bilgisayarınız açık olsa da sistem sizin online sürenize 24 saat eklemiyor. Sitede dolaşma süreniz hesaplanıyor.