şok şok şok forumstar salihin dramı :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
şok şok şok forumstar salihin dramı :(
Evet arkadslar acı ama gercek bırcogunuz dıkkat etmedı belkıde bır cogunuz onemsemedı ama ben farkettım bu konuyu forumun gundemıne tasıdım pekı nedır bu konu dıceksınız ıste sıze o konuyu resımlı olarak sunuyorum

farkedemedınız dımı ne guzel profıl dıyosunuz aslında gorunuste oyle bıraz daha detaya ınelım oyleyse

işte sanırım artık buyuk olayı anladınız kokoca maxıcep admını forumstar salıhın cep telefonu yok forum olarak salıhe destek olmalıyız bu zor gunlerınde onu yalnız bırakmamalıyız salih yaz bosluk bırak telefon yaz 4040 a yolla gelen yardımlarla salıhe bı telefon alalım :D

• Beğen
Tepkiler: aLLbiNo, Mustafa Furkan ve Dogus Pertez

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Evet arkadslar acı ama gercek bırcogunuz dıkkat etmedı belkıde bır cogunuz onemsemedı ama ben farkettım bu konuyu forumun gundemıne tasıdım pekı nedır bu konu dıceksınız ıste sıze o konuyu resımlı olarak sunuyorum

farkedemedınız dımı ne guzel profıl dıyosunuz aslında gorunuste oyle bıraz daha detaya ınelım oyleyse

işte sanırım artık buyuk olayı anladınız kokoca maxıcep admını forumstar salıhın cep telefonu yok forum olarak salıhe destek olmalıyız bu zor gunlerınde onu yalnız bırakmamalıyız salih yaz bosluk bırak telefon yaz 4040 a yolla gelen yardımlarla salıhe bı telefon alalım :D

allah ım yaa baska yapacak işin mi yok :ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
hakkaten yaa:ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Olacak tabi..Salih 5370 almayı planlıyor:ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
işim bu arkadsalr araklamacı gazetecılık :D

zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
sanmıyorum kımseın kafamı kırabılecegını kırcak arkadslara duyurulur ;) ısı espırı amaclı yaptım bellı olmuyo heralde gergınlık yaratıp konuya ****EDIT**** lutfen (Connecting lafım sana degıl knaka )

**EDIT**: Kelimelerinizi dikkatli seçiniz. Aksi taktirde uyarı alacaksınız.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çok süper ya çok acıdım bir 3120 benden :kop: hat ve kontör alacak arkadaşlar aranıyor lütfen yardımlarınızı esirgemeyin bu gün salih te yarın bu dert sizde olabilir

zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
bence su turkcellın 3g lı telefonu varya kontorlu fılan ondan alalım :D

arslansem

arslansem

Üye
Güzel bi konuya değinmişsin.Koskoca admin yani :ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
konu kamuoyuna duyurulsun dıye actım :D

Odysseus

Odysseus

Üye
Salih uzun işkenceler sonrasında elinde patlamak üzere olan telefonunu değiştirmeye karar verdi arkadaşlar. Telefonun resimleri Cep Telefonu ve Aksesuarları ilanları bölümümüzde var. Satıldı sanırım ama konu duruyor olabilir. İşkance görüntülerine ulaşabilirsiniz. :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Salih'in adminlik görevini sonlandırıyoruz:) Telefonsuz, telefon sitesi adminimi olur! :ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
:D:D

Salihyet

Salihyet

Üye
Arkadaşlar konuyu tesadüf eseri gördüm, bir allahın kulu da söylemiyor öyle olsun :ehe
Size 17 bölümde okkalı bir cevap vereceğim, hakettiniz :ehe
( zibidi ceza alman gerekiyor fakat adem insiyatifini kullanıp affetmiş, dikkatli davranmanı öneririm.. )

zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
neden ceza almam gerekıyor?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
sence neden :ehe
adminle dalga geçmek olabilir mi??

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Zibidi39 cok dikkat çekiyorsun son zamanlarda.....:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt