Vodafone mobil tv

Sponsorlu Bağlantılar

leo06.8

leo06.8

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone mobil tv
arkadaslar Vodafone mobil tv standart paketı sectıgımızde 1 ay ucretsız denıyor deneme amaclı uye olupda sadece bedavayı kullanıp kapatsak acaba herhangıbır ucret alınıyormu
bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım

• Beğen
Tepkiler: posediyon, teknocenk ve abdullahaytekin

sarıoklar

Üye
sadece standart değil tüm paketler ücretisz 1 ay.
istediğiniz zaman kapatırsınız.zaten 1 ay dolmdan uyarı mesajı gelecek.

leo06.8

leo06.8

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederım deneyıp gorecegız

rangers

Üye
arkdşlar benim telefon nokia 5300 mobil tv yi desktekliyor bugun abone olayım dedim kalan listesi önüme çıkıyor seçiyorum kanalı bekliyo 10 snye filn yanıt yok diyo hattım eski telsim hattı bi sorun olabilirmi

leo06.8

leo06.8

Üye
    Konu Sahibi
arkdşlar benim telefon nokia 5300 mobil tv yi desktekliyor bugun abone olayım dedim kalan listesi önüme çıkıyor seçiyorum kanalı bekliyo 10 snye filn yanıt yok diyo hattım eski telsim hattı bi sorun olabilirmi

sanırsam eskı telsım hatlarında olmuyor nette oyle bır konu okumustum ama tamda emın deyılım yanıltmak gıbı olmasın

eger tum ayarları yaptıysanız real player dekı secenegıde lıve yapın

timoo

Üye
vodafone opera miniye

Burakistan

Burakistan

Üye
sadece standart değil tüm paketler ücretisz 1 ay.
istediğiniz zaman kapatırsınız.zaten 1 ay dolmdan uyarı mesajı gelecek.

sallama sadece standart paket, spor eğlence ve süper paket ilk ay ücretsiz diğer paketler de böyle birşey yok :box

tamerarslan

tamerarslan

Üye
Yo bana mesaj geldi standart pakete üye olursanız süper paket içerisindeki diğer kanallarda ilk 1ay ücretsiz diyor

onatcan95

onatcan95

Üye
süper paket zaten arkadaşn dediği paketleri kapsıyor. dizi kanalları filan yeni paketler süper paket dışında.

--------------- Ekleme ---------------

sanırsam eskı telsım hatlarında olmuyor nette oyle bır konu okumustum ama tamda emın deyılım yanıltmak gıbı olmasın

eger tum ayarları yaptıysanız real player dekı secenegıde lıve yapın
onla alakalı değil, benimde eski telsm hat ama izliyorm sonuçta 5300 da 3G yok.
mp4 yayını da telsim hat açar.
mobilt tv ayarlarını yükledin mi?
vodafone sitesinden my vodafonedan mobil tv ayarları telefona gönderiyosun.
sonra ayarları yapıyosun.
sonra tel aça kapa ve artık gircektir.

teknocenk

Üye
:deal:
arkadaslar Vodafone mobil tv standart paketı sectıgımızde 1 ay ucretsız denıyor deneme amaclı uye olupda sadece bedavayı kullanıp kapatsak acaba herhangıbır ucret alınıyormu
bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım

oxxolife

Üye
Banada geldi ücretsiz vodafone mobil tv deneme mesajı neyse onayladım hizmet aktif mesajı geldi sonra girdim my vodafone a netten mobil tv ayarlarını yolladım telefonuma ve ayarları kurdum.

tüm sorun işte bu noktadan sonra başladı. vodafone internet veya mobil tv bağlantı ayarları ile vodafona ait hiçbir site açılmıyor. ama telefondan nimbuzz kullandığımda vodafone internet üstünden bağlantı kuruluyor. Telefonum N97 ve mobil tv destekliyor ayrıca 3G de var genelde vericilerde..

Varmı böyle bir sorunla karşılaşarak çözen arkadaşlar?:@

KurtCobain16

Üye
Arkadaslar ben türkcell den vodafone geçiş yaptım.türkcellde sorunsuz mobiltv izliyordum ama vodafone olmuyor.telefonumun markası samsung GT-S5603 Preston Dün üye oldum bir ay ücretsiz diyor ama bir türlü kanallar acılmıyor.url hatası diyor.biri bana yardımcı olursa cok sevinirim.dünden beri kafayı yicem bir türlü olmuyor.Yardım Edin .

--------------- Ekleme ---------------

Birde Uygulamayı telefona indiremiyorum.Nasıl oluyor bir anlatın.Lütfen.

mehmet_46300

Üye
Arkadaşlar mobil tv nin internetlisi yokmu? Aranızda bilen varsa cevap yazsın . Bu arada ben mobil tv kullanmaya başladım 1 ayı geçmedin de iptal ederim bedavaya gelir.

Üst Alt