s60 açma yolu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuhanayyuzlum

Üye
    Konu Sahibi
s60 açma yolu
selam arkadaşlar ben bi program yada ayar istiyorum telefonu aradığım zaman otomatik açılmasını istiyorum.yani otomatik cevap verecek.
herhangi bir tuşa basmadan aradığım zaman telefon açılacak.
bunun için herhangi bir program yada bir telefon ayarı varmı 6630 gibi bi telefon için s60

cozturk

cozturk

Üye
HİÇ SANMIYORUM..AMA SENİN İÇİN BİRAZ ARAŞTIRIYIM..:oke:

batuhanayyuzlum

Üye
    Konu Sahibi
açmadan kastım kapalı telefonu açma değil. aramaya cevap verme yani.sağol ilgilendiğin için.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşım zaten konuşmak için teli eline alcan e bi zahmet bi dokun yani tuşa da.bu dediğin ancak kulaklıkla olur onada programa gerk yok zaten.:oke:

Da®kness

Da®kness

Üye
Kulaklık ile kullanmak istersen, menüden Ayarlar/Donanım ayarlarına git. Donanım ayarlarında kulaklık seçeneği olacak. Ona git ve otomatik cevapla seçeneğini Açık olarak belirle. Yok kulaklık ile olmaz, kablo mahkumu olamam diyorsan bluetooth kulaklık kullan. Menüden aynı adımları izleyerek Bluetooth Kulaklık ayarlarından aynı seçenekleri belirle. (Anlatım N70'e göre yapıldı. 6630 ile menü seçenekleri büyük ihtimalle aynıdır.)

batuhanayyuzlum

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok teşekkür ederim. benim için kablolu kablosuz farketmez.önemli olan otomatik açmak idi.
birde eğer varsa mümkünse belirli bir numara aradığında kulaklık takılı iken otomatik cevap verme varmı.
tekrar teşekkürler.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
arkadaşlar çok teşekkür ederim. benim için kablolu kablosuz farketmez.önemli olan otomatik açmak idi.
birde eğer varsa mümkünse belirli bir numara aradığında kulaklık takılı iken otomatik cevap verme varmı.
tekrar teşekkürler.
İşte onu hiç sanmıyorum(belirli bir numaraya proglamlayamazsınız):oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt