MaxiCep'i ne kadar tanıyorsun? Yarışma bitti... (Kazanan 35caldion, Tebrikler !!!)

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ama ondan daha önceside var :ehe

Işte ben şunu söylüyorum, ilk açılan konu söylerken en eski konu anlamında söyledim, diğer sorularda da böyle oldu. Eğer saatinde cevap verseydin puanı sen alacaktın. Yeni soruda başarılar. :oke:

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Işte ben şunu söylüyorum, ilk açılan konu söylerken en eski konu anlamında söyledim, diğer sorularda da böyle oldu. Eğer saatinde cevap verseydin puanı sen alacaktın. Yeni soruda başarılar. :oke:
anLadımda yinede bir sorayım dedim :) Yeni Soruyu Cevapladım fakat bu soru biraz garip değilmi :ehe

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anLadımda yinede bir sorayım dedim :) Yeni Soruyu Cevapladım fakat bu soru biraz garip değilmi :ehe

hayır, neden ki :)
sorular maxi ile alakalı olacak ondan dolayı böyle sorular daha çıkacaktır. Örneğin bu soruda maksat emeği geçen bir üyenin puanı alması.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hakkaten garip bir soru .Hem benim dosya ekleme yetkim yok ki bilemem hangisi kaç kere indirilmiş:)Ben rapidshare gibi sitelere upload edip öyle yükleyebiliyorum ancak.Umarım anlaşılmışımdır:)

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
ben anlamamışım yarışmayı o yüzden özür dilerim :((((

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Hakkaten garip bir soru .Hem benim dosya ekleme yetkim yok ki bilemem hangisi kaç kere indirilmiş:)Ben rapidshare gibi sitelere upload edip öyle yükleyebiliyorum ancak.Umarım anlaşılmışımdır:)

Benimde Yoktu Yeni GeLdi. Bizim Yerimize YöneticiLer ekLiyor :)
Tabi dosya paylasımı yaparsak ;)

Yeni teması MaXicep V3 02.01.2009 Tarihinde, Saat 12:04:40 Ta Yayınlandı...
Bu Nedir Şimdi ? :ss

Salihyet

Salihyet

Üye
katılım kaç yahu ?

Salihyet

Salihyet

Üye
hmm, takip etmedim ama iki kişi cevap vermiş, yönetiminde katılabileceği bişeyler yapında internet paketi kazanmak güzel olurdu :ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Çok zor yaw belli bi bölümde olsa yine iyi puanı da düşük:eheBulacaz artık napalım

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Siteye eklenmiş en büyük dosyamı yoksa rapid vb de olur mu......

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Salih Baba™;1509868' Alıntı:
Siteye eklenmiş en büyük dosyamı yoksa rapid vb de olur mu......

sorunun ikinci şartında yazıyor zaten . Sadece siteye yüklenen dosya geçerlidir.

Üst Alt