Mobil Tv İçin İdeal Ayarlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KaRa-aZaP

KaRa-aZaP

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Tv İçin İdeal Ayarlar
İyi günler, ben bir n70 kullanıcısıyım ve aynı zamanda Vodafone Mobil TV üyesiyim.Anlam veremediğim bi sorunum var ve bilgisi olan biri lütfen yardımcı olsun.

Mobil Tv'yi ilk günler sorunsuz kullanmış olmama rağmen, şuan garip bi durumla karşı karşıyayım.Vodafone Live'den giriyorum liste çıkıyo güzel, açıyorum bi kanalı ses geliyo görüntü yok kısmen oynatabilirim filan yazıyo Real Player'da.İşin garip tarafıda şu Kanal D yi ilk gün Galeri/Bağlantılarım'a kayıt etmiştim ve ordan girince Kanal D açılıyo normal gösteriyo ama siteden açınca ses var görüntü yok.

Ayrıca bu Real Player'da port ve udp numaraları filan var.Tam verim almak için o numaraları ne yazmalıyım?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Beth10 ve hicgelir

virtueslife

virtueslife

Üye
aynı sorun bende de var dostum anlamadım ses var goruntu yok yardımcı olcak yokmu acaba

Beth10

Beth10

Üye
arkadaslar bende de aynı sorun cıkıo heralde bu ekran çözünürlüğünden kaynaklanıyor videoyu oynatamıyor cünkü 320x240 çözünürlük istio

--------------- Ekleme ---------------

galeriden izlene biliyormu sunu biraz daha acarmısın

KaRa-aZaP

KaRa-aZaP

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bende de aynı sorun cıkıo heralde bu ekran çözünürlüğünden kaynaklanıyor videoyu oynatamıyor cünkü 320x240 çözünürlük istio

galeriden izlene biliyormu sunu biraz daha acarmısın

Alakası olduğunu sanmıyorum.Çünkü ben ilk bi kaç gün izledim.Hatta Galeri/Bağlantılarıma Kanal D yi kaydetmiştim ve ordan hala izleniyor. :ss

Beth10

Beth10

Üye
arkadaslar real player ayarlarından baglantı noktasını vodafone mobil tv olarak secin sorun hallediliyor

KaRa-aZaP

KaRa-aZaP

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar real player ayarlarından baglantı noktasını vodafone mobil tv olarak secin sorun hallediliyor

E zaten o seçili :S

Senin dediğinin tam tersini denedim yani Real Player Bağlantılarından Vodafone Live'yi seçtim düzeldi tşk ederim.Sorun çözüldü konu kilitlenebilir.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Sorun halledildiğine göre kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt