Beyler Sevgiliniz Güvenilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Sevgiliniz Güvenilir mi ?
Her erkeğin hayatına giren kadınlarla ilgili korku hikayeleri muhakkak vardır. Bir kadın tarafından aldatılmış yada yakın arkadaşlarından ayrılmış olabilir.

Çok geç olmadan bunu yapan kadınlara güvenilmeyeceğini öğrenmeniz gerekir. Peki bunu nasıl anlayacaksınız?

Arkadaşlarıyla tanıştınız mı?

Eğer bir kadın sizinle fazla zaman geçirmeden ilişkiden kaçmak istiyorsa sizi arkadaşları ve ailesi ile tanıştırmaz. Çevresi ile tanışmanız ilişkinin uzayacağını belli eder. Arkadaşlar kişinin aynasıdır nede olsa.

Onu çevresi içinde gözlemleyin, ailesi ve arkadaşlarına karşı davranışlarını inceleyin. Yakın arkadaşlarına nasıl yaklaştığına bakarak güvenilirliğini kontrol edebilirsiniz.

Ona kolay ulaşabiliyor musunuz?

Onu aradığınızda bulabiliyor musunuz? yoksa saatlerce haber mi bekliyorsunuz? Son dakikada planlarınızı iptal ediyorsa, yada içinde bulunmadığınız organizasyonlara gidiyorsa bu kötü işarettir. Gün içinde yoğunluktan sizi arayamamış olabilir ama sizden birşeyler saklayıp planlar yapmaya başlıyorsa biraz korkun.

Eski sevgililer ile yakın ilişkiler

Ex aşklarıyla arası gayet iyiyse bu da geçmiş ilişkilerin kötü sonuçlanmadığının belirtisidir. Sevgilinizin eski aşklarıyla arasının iyi olması sizinde hoşunuza gitmeyecektir. Arası iyi olduğu halde eski sevgililirinden kötü olarak bahsediyorsa biraz şüphelenmekte yarar var.

Hiç yalan söylediğini yakalamadıysanız

Bazı insanların yalan söylemekte üstüne yoktur. En iyi yalan söyleyen kişiler bile hayatlarında birkez olsun yakalanırlar. Beyaz yalanlar belki sizi incitmeyecektir ama hiç yalan söylememiş olması durumu biraz gariptir. Yalan söylediğini size açıklaması güvenirliliğini en azından belirtir.

Zaman gösterecek

Bir kadına güven zamanla eşittir. Yaşadığınız deneyimler sonucu onunla ilgili kesin bir kanıya varacaksınız. Güven kazanmak zor iştir.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
"Eski sevgililer ile yakın ilişkiler" başlıklı konu dışında hepsi aynen oldu. Zirâ ilk aşkı ben olduğum için bu konu beni bağlamadı. :)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle Mustafa. Zaten o kriter saçma geldi bana. Eski aşkıyla arasının iyi olması falan ne oluyor öyle. Heyytt dağıtırım valla. :ehe

fodder

fodder

Üye
Güvenirim tabi erkek arkadaımdan bi farkı yok ava beraber gidiyoruz (askerede gidersek beraber şaşırmam):D

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
:ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
neden hep sorular beyler diye başlıyor?

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Sizinkiler neden bayanlar diye başlamıyor :ehe

edwird

edwird

Üye
benim kızdan şüpeleniyom ben son zamanlarda kaşıgözü ayrı oynayama başladı parkta geziyoz başka oğlanlara bakıyo bigün fark ettim bakarken dövdüm bunu daha bakmıyo ama güvenmiyom

Sidretül Münteha

Üye
Komık :)

Salihyet

Salihyet

Üye
benim kızdan şüpeleniyom ben son zamanlarda kaşıgözü ayrı oynayama başladı parkta geziyoz başka oğlanlara bakıyo bigün fark ettim bakarken dövdüm bunu daha bakmıyo ama güvenmiyom

:sahan2: Balgam atsaydın bide

edwird

edwird

Üye
kıza balgam atmak olmaz bendaha hiç balgam atmadım kıza onur kırıcı olur bu

aLone

aLone

Üye
yok vala çok güvenirim allah utandırmasın beni

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi

Sevgili dövülmez Edwird :nono:

:sahan:

maxibrk

maxibrk

Üye
Ne dövüyorsunüz yahu :nono:

Salihyet

Salihyet

Üye
edwırd geri dön :ehe

Penelope

Penelope

Üye
yaw yine beyler dedikodu yapıyo :ehe balgam niye atıyosunuz töbe töbe :allalla:

ouSahin

ouSahin

Üye
sevgiLim yok hoşlandıgım biri var ona güveniyorum:) oda bunu biliyor...ama onun bana güvenmedigine eminim.. bunu belli etti..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bırak sevgiliyi ben kmseye güvenmiyorum güvensizliğim yüzünden ve bu korkumdan ötürü bir sevgilim olsun istemiyorum :(

metinT

metinT

Üye
Beni kızla aldatıncaya kadar güvenilir zannediyordum:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt