6220 hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasank922

Üye
    Konu Sahibi
6220 hakkında yardım
6220 yada n79 almayı düşünüyorum. Fakat 6220 de makro modu varmı merak ediyorum ve menüleri arasındaki farkı. kullanan biri bana anlatabilir mi? Eğer aralarında fark yoksa 6220 alacağim cunki aralarında 150 tl fark var :bilmem:

peugeot_bor

Üye
kardeş bence kesinlikle n79 al. ben 6220 clasıc kullanıcısıyım tam bir kontör canavarı telefonun%70i internetle ilgili ayrıca çok proğram ve tema sıkıntısı yaşarsın bide çok kıl bir telefon ota mota herşeye sorun çıkartır. illede sertifika der durur ben bu gün servise verdim son zamanlar kafayı yedi hiçbir dosyayı yükleyemiyorum bozuk diyor. bende ilk aldığımda o aradakı 150 tl yüzünden almadım ama ilk işim n79 almak olacak ayrıca telefonu satmaya kalksan 200 tl den fazla vermezler... ama sana kalmış bir şey ben bir kullanıcı olarak söylüyorum..

goblet

goblet

Üye
kardeş bence kesinlikle n79 al. ben 6220 clasıc kullanıcısıyım tam bir kontör canavarı telefonun%70i internetle ilgili ayrıca çok proğram ve tema sıkıntısı yaşarsın bide çok kıl bir telefon ota mota herşeye sorun çıkartır. illede sertifika der durur ben bu gün servise verdim son zamanlar kafayı yedi hiçbir dosyayı yükleyemiyorum bozuk diyor. bende ilk aldığımda o aradakı 150 tl yüzünden almadım ama ilk işim n79 almak olacak ayrıca telefonu satmaya kalksan 200 tl den fazla vermezler... ama sana kalmış bir şey ben bir kullanıcı olarak söylüyorum..

Bende kullanıyorum 6220c bukadar kötü bir telefon değil.

Ama N79 özellik olarak wi-fi , hareket sensörü ve fm transmittera sahip.

6220c de 5.mp nin yanına koydukları gerçek zenon flash fotoğdaf çekmeyi zevk haline getiriyor.

emirsari

emirsari

Üye
nokia 6220 classic telefona haksızlık yapmışsınız.Aynı telefonu bende kullanıyorum.Bugüne kadar yükleyemediğim program olmadı hiç.Ayrıca eğer hacklemezseniz n 79'da program kuramazsınız.

yiğidoo

yiğidoo

Üye
arkadaşlar ben telefonu 3 hafta önce aldım ve bir şey soracam ben telefonda oyun oynarken acil bir şey çıkıyor ve hemen kapatmam gerekiyor. bende kırmızı kapatma tuşuna basıyorum ve oyunu arka plana alıyorum. oyunu kapatmak için menü tuşuna uzun basıyorum telefon kilitleniyor bunun sebebini sorabilir miyim? yardımcı olursanız sevinirim

ressam58

ressam58

Üye
tamamiyle yazılımdan arkadaşım.

micmic

Üye

Telefona büyük haksızlık etmissin. 6220c Nokia nın cıkardığı modellerin fiyat perfrormans ve özellik bakımından en iyisi diyorum. Ayrıca makro modu da var arkadaşım. Video çekimi de gayet tatminkar mpg4 kayıt yapabiliyor. Bu telefona 8 gb hafıza kartı tak al sana n95 hem de daha kibarı olur. Carl zeiss optik kullanan Xenon flashlı kaç telefon modeli sayabilirsin. Ayrıca telefonun 128 mb SD RAM i ve cok hızlı bir işlemcisi var. Gps side garminle mukemmele yakın çalışıyor. Daha ne olsun. Senin aldığında teknik sorunlar olabilir...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
yeni cihazların hepsi sertifika istiyor,bu(sertifika alınca kuzu kuzu yükler ama) 6220 ye has bi olay değil yani,bence gayet güzel bir telefon 6220.ama özellik bakımından tabiiki n79 daha üstündür,ama 6220 kadar dayanıklı olduğunuda sanmıyorum.6220 de wi-fi olmadığından internete girdiğinde tabiiki ücret yazacak,bu wi-fi si olmayan her telefon için geçerlidir.yani bu cihazı burada kullanan yada almak isteyen arkadaşlarımız vardır,bu yüzden öyle tam bilmeden cihazı kötüleyip de o arkadaşlarımızıda muallakta bırakmanın bir anlamı yok bence,yanlışmıyım?

rapper21

rapper21

Üye
bak dostum bence sen nokia 6220c al(tabi daha almadıysan) bende onu kullanıyorum ve şuana kadar hiçbir sorunum çıkmadı istediğim BÜTÜN oyunları yükledi ve bence çok hızlı bi telefon tamam internete ister istemez bazen bağlıyor ama o hatayı sen bi kere yaparsın sonra oraya bi daha girmessin

kezban yenge

kezban yenge

Üye
kesinlikle n79 al çünkü arkadaşta da 6220 var çok sorun yaşıo telefonla ama yine de sen bilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt