Telefon Tavsiyesi 6220 Classic mi?6210 Navigator mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
    Konu Sahibi
6220 Classic mi?6210 Navigator mı?
Para bakımından değil sadece özellikler bakımından ikisinden birini alacağım ama hangisi seçemedim ...:bilmem:Lütfen yardım edin

yakupmert

Üye
üstad 6220 classic diyorum ben kamerası 5.0 :]

peugeot_bor

Üye
kardeş ikiside değil bence ben 6220 clasic kullanıyom ne tema ne bir proğram oyun falan hiç bir şey yükleyemiyon yüklesen bi,le 1-2 hafta içinde otamatikman proğram çalışmıyor. Ben pişmanım aldığıma 600 tl verdim ilk çıktığında keşke almasaydım...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş ikiside değil bence ben 6220 clasic kullanıyom ne tema ne bir proğram oyun falan hiç bir şey yükleyemiyon yüklesen bi,le 1-2 hafta içinde otamatikman proğram çalışmıyor. Ben pişmanım aldığıma 600 tl verdim ilk çıktığında keşke almasaydım...
kardeşim sertifika alacaksın bu konuda siteye bakabilirsin..soruyu soran arkadaşa cevabım ise 6220c 5 mp fiyat olarak aralarında bir fark yok..6220c yi almanı tavsiye ediyorum...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
    Konu Sahibi
tşk..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşım biri 3,2mp biri 5,0mp birisi kayar kapak birisi klasik.işte aralarındaki fark bu kadar.hiç düşünmeye bile gerek yok hangisine bütçen yetiyorsa onu al.ancak şunu belirtim 6220c cihazları sertifika hatası veriyormuş çok iyi düşün derim zaten formda da görürsün şikayetleri.bence symbian olayına hiç girme al bi s40 kafanda rahat etsin.ben 6303c aldım canavar gibi orjinal livemessenger,navigasyon beleş hemde ne ararsan var.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
kesinlikle 6220 c

goblet

goblet

Üye

Arkadaşım 6220c tefenonuna sorunsuz program, tema oyun vs.. yüklemek için sertifika edineceksin. Forumda nasıl edinileceği var.

Kesinlikle 6220c tavsiye ederim. :oke:

2008 iletişim

Üye
bence alınacaksa en güzeli n79

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Ben şu sertifika olayına bi bakayım..

eQooo

eQooo

Üye
6220 klasik en azından 5 mp...

C01aY

C01aY

Üye
Arkadaşım şu siteye mutlaka bi bak: TIkLA:
İki telefonunda hemen hemen kıyaslaması aynı çıktı :)

mami24

mami24

Üye
6220 c flaşı ampul gibi:D:D:D:D

yigityeksin

yigityeksin

Üye
arkadaşlar nasıl edineceğiz sertifika 6220c için??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt