sadece şehir merkezindeymiş bu 3gey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
sadece şehir merkezindeymiş bu 3gey
avea 3G Adıyman da yok... koskoca avea ya yakışıyormu..yuh bee...

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
sivas ta da yok böyle şey olurmu

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşlar 3G Manisa'da çekmiyoooor .:(:(

Emre-45

Emre-45

Üye
Manisa'da da yok boşuna abone olduk 40 kontor gitti :(:(

Silinen Üye 453145

Silinen Üye 453145

Kapalı Hesap
ya ben izmirde yaşıyorum ve görüntülü konuşma sadece merkezde konakta çekiyor e ben bi arkadaşımı arıycagımda konagım gitcem ayrıca onunda konakta olması gerekiyormuş e ben ne anladım görüntülü konuşmadan ya ikimizde konaktaysak buluşur konuşuruz ???:@

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
ne alakası var yaa o da sehir merkezine giderse konuşabilirsiniz kim dedi onun konakta olması gerekio die?

sA'

sA'

Üye
bende sadece sehir merkezlerinde olduğunu duymuştum.

darülmendep

darülmendep

Üye
Erzincan'da da çekmiyooor:-)

arslansem

arslansem

Üye
Gey :ehe

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
eğer öleyse mobil tv flnda sadece il merkezinde izlenir ? çok sacma

monozxr1

monozxr1

Üye
sadece şehir merkezinde olmakla birlikte sadece açık alanda oluyor. az önce aradım ve açık açık
bina içlerinde evde iş yerinde 3gnin hiç bi hizmetinden faydalanamıyoruz. hahahh
rezilliğin böylesi!!!
avea için böyle evet!!

asiatico

Üye
Arkadaşlar Antalya'da neredeyse şehrin göbeğinde oturuyorum fakat 3g yok :D galiba şehir merkezinden kasıtları 1 veya 2 tane gsm vericisini(baz istasyonu)'nu kapsayan yerlerde kullanılabilecek demek ki neymiş :D öyle her yerde internete girmek görüntülü konuşmak mümkün değilmiş :D kanımca buda bi 10 yl alır tamamen oturması :D

sweety_boy_43

Üye
kısacası avea 3g ye daha geçmemiş.

asiatico

Üye
geçmemiş değil geçememiş :D sonuçta işin içinde devlet parmağı var :D eee :D yavaş olacak tabi :D

Da®kness

Da®kness

Üye
Evet arkadaşlar . Bu mesaj N70 ile 3G kullanılarak yazıldı. Vodafone izmir...

--------------- Ekleme ---------------

Acele etmek istemiyordum. Ancak televizyonda her kanalda 3G haberi çıktıkça tahrik oldum ve vodafone hattımı geçiş yaptırdım. Turkcell'i bekleteceğim.

darülmendep

darülmendep

Üye
Hayırlı olsun ne diyelim

darülmendep

darülmendep

Üye
Çok dedin be

Da®kness

Da®kness

Üye
Vodafone'nun internet hızında önemli bir değişiklik yok. Görüntülü konuşma nasıl diye sormayın, arkadaşlarımın büyük bir çoğunluğu 3G uyumsuz çift hatlı çin mali telefonlarla meşgul durumdalar, :kop: hısım akrabadada teknoloji merakı yok olunca (hep 3310,1110vs. ) bende görüntülü arama yapamıyorum. :D Ne operatörlerde suç var, ne de benim telefonda... Tüm suç bende :vur:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İzmirde gayet iyi çekiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt