3G sohbet...

Sponsorlu Bağlantılar

victory_nero

victory_nero

Üye
istanbul güneşlide 3g çekiyor denemsi yapılmıştır süper bişeymiş.

oguziverson

oguziverson

Üye
tmm ayar mobil tv yazıp 2222 gönderiliomuş nese eğer teliniz programı desteklemiosa burdan izliceksiniz:oke:

ardaaga

Üye
bende sabah uyandımyine 2g kapattım açtım 3g oldu 2222 mobil tv gönderdim wap portalı geldi girdim ama açılmıyor napıcam b u arada dün muhabbet çok güzel di ya yine yapalım

--------------- Ekleme ---------------

allahım girdim mobil tv ye simdi de paketiniz yok diyor bedava 1 saat vermedimi bize o un nasıl kullancaz

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
avea da kullanan varmı görüntülü konuşmayı benimki hala şebeke video aramasını desteklemiyor diyor yerim sivas merkez

ardaaga

Üye
bizim burda avea 3g çekmiyor o yüzden deniyemiyorum

mobil tv yi nasıl bedava kullancaz bilen varmı

oguziverson

oguziverson

Üye
allahım girdim mobil tv ye simdi de paketiniz yok diyor bedava 1 saat vermedimi bize o un nasıl kullancaz
bu işi nasıl halletcez ya arda?

sinan_290x

sinan_290x

Üye
Merhabalar ben yeniyim. Tüm 3g kullananlara hayırlı olsun. Ya ben herhalde 3g'yi rüyam da görürüm ancak. Arsuz'un bir köyündenim. Ya adsl bile daha 2yıl önce geldi ya. Of ya. :( Sanıyordum tüm ülke de heryer de 3g olacak. 15gün önce abone olduğum net paketini bile bugüne sakladım 3g ile kullanmak için. Neyse 5yıl sonra 3g buraya gelince size yorumlari mı yazarım merak etmeyin. :)

ardaaga

Üye
oguziverson adın oğuzmu evet hakkatam bizim bedava yandı kül oldu

oguziverson

oguziverson

Üye
adım oğuz da ohhoo turkcell kandırdı gene ya ama belki vardır çözüm yolu beklicez

zezu_5

zezu_5

Üye
Batmandayım Ve Hala 3g Gelmiş Deil

Şebeke Video Aramasını Desteklemiyor Dİye Yanıtlar Alıyorum benim 3gye Giremeyişimin tamı tamına 596. Dakikasındayım :D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
3G hala aktif değil arkadaşlar.sanırım Gece 00.00 a kaydı

ardaaga

Üye
bende aktif ama hala mobile tv yi kullanamıyorum

oguziverson

oguziverson

Üye
turkcellin sitesinde kampanya otomatik tanımlancak dio 1 saat hediye kampanyası ve siz mesaj gelcek onu beklicez heralde

ardaaga

Üye
oğuz senin telin n73 demi orda desteklio diyor wap portalı olmadan oyle denedinmi yada oyle denediysen wap portalı kullanıp denedinmi birde 3g kullandınmı

oguziverson

oguziverson

Üye
oğuz senin telin n73 demi orda desteklio diyor wap portalı olmadan oyle denedinmi yada oyle denediysen wap portalı kullanıp denedinmi birde 3g kullandınmı
wap portalı kullanmadım,programı kurdum tele giriorum işte paket almalısınız dior paket seçenekleri fln var işte izlenmio almadan paket 3g yi denemedim daha arkdaş uyarnırsa denicem inş ayrıca mobil tv programı 1 mb civarıydı ve hmeen indi bn pc de 8 mbti kullanıorum neredeyse aynı zmnda indi:oke:

ardaaga

Üye
bize bedava fln yok gidip normal alcaz paket oyle izlicewz artık

oguziverson

oguziverson

Üye
3G'ye geçişinin, sistemde gerçekleştiğine dair Turkcell'den bilgilendirme alan hatlara, kampanya otomatik olarak tanımlanacaktır.
turkcellin sitesinde blöe yazıo bana 3g ile ilgili mesaj gelmedi ama 3g aktif şuanda video aramasıda yapılıo(daha konuşmadım ama)
yani mesaj gelince 1 saatlik kampanyayı kullanabiliceğiz:oke:

ardaaga

Üye
ben yende 2323 3g diyip mesaz attımdeğerli musterimiz 3glisiniz uyumlu cihazınız ile ile türkcell 3g kapsama alanın bulunduğunuz her yerde 3g hizmet ve yenilikci servislerinden kullanabilirsiniz

benim arada 3g eski simgeye doluyo biraz bekleyince yenden 3g olyor:)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Sanıyorum bugün mesaj gelemeyecek bana 3G'ye hoşgeldiniz diye. Mobil TV'yi denedim kontör gitti,1 saat ücretsiz dedikleri de olmadı :)

oguziverson

oguziverson

Üye
bilerek mesaj atmıolar 1 saatlik bedavayı kullanmasınlar die :@

Üst Alt