Telefon Tavsiyesi n79 mu n82 mi hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istanbullu_95

istanbullu_95

Üye
    Konu Sahibi
n79 mu n82 mi hangisi
arkadaşlar sizce özellik,görüntü ve multimedya bakımından hangisi daha iyi?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
N82 daha iyi gibi görünüyor

husoow

Üye
N82 Bende var iyidir ama dogrusunu soylemem lazimsa n79 bilmiyorum onun icin..bilmiyorum ama n82 iyi bir telefondur..

aLone

aLone

Üye
n79 al kardeşim sen

istanbullu_95

istanbullu_95

Üye
    Konu Sahibi
kararsız kaldım biriniz n79 dio biriniz n82 hangisi ii acaba:bilmem:

aLone

aLone

Üye
ben n79 alasıya kadar kaç yeri araştırdım internette okumadığım yorum kalmadı başka telefonlarıda araştırdım aynı
şekilde sende bi telefon almak istiyosan kardeşim burda 3 kişinin yorumuna bakma oku diğer başka yerlerdeki yorumlarıda ona göre karar ver.ama n79 harika bi cihaz ben 1 ay önce aldım n82 yide çok araştırdım ama n79 ondan daha güzel tavsiye ederim

istanbullu_95

istanbullu_95

Üye
    Konu Sahibi
ben n79 alasıya kadar kaç yeri araştırdım internette okumadığım yorum kalmadı başka telefonlarıda araştırdım aynı
şekilde sende bi telefon almak istiyosan kardeşim burda 3 kişinin yorumuna bakma oku diğer başka yerlerdeki yorumlarıda ona göre karar ver.ama n79 harika bi cihaz ben 1 ay önce aldım n82 yide çok araştırdım ama n79 ondan daha güzel tavsiye ederim

yorumun için saol arkadaş:oke:

aLone

aLone

Üye
bişey değil n79 hakkında her türlü soruyu n79 fun club konuya yazabilirsn

kemal cemal

Üye
üç ay oldum n82 alalı süper bir telefon navigasyon olarakda wifi olarakta hiç bir sorun çıkartmadı ayrıca kamerası çok güzel süper fotolar çekebiliyorsun gece bile. tavsiye ederim

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bence N79 derim aldığım günden beri Tek Sorunu Sağ üstte Sürekli YANAN mesaj bildirim ışığı..

Numpad07

Üye
n82 nin soyu tükenmek üzere kapış kapış gidiyor .. :(:(

mert12344321

Üye
bnde n79la n82 arasında kararsız kaldım ama işelmcisi xenon flaşı ve kaliteli foto çekiminden dolayı n82 alcam galiba:D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
konu temmuzda açılmış lütfen tarihlere bakarak öle cvp yazalım
zaten konuyu açan arkadaş telefonunu degiştirmiştir
Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt