Konumuzun onaylanarak açılması!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konumuzun onaylanarak açılması!
Önceden konu açardım.En geç akşama onaylanırdı ama şimdi onaylanması 2-3 gün sürüyor.Lütfen yöneticiler bu işe bi çare bulun..

Ozan

Ozan

Admin
Dosyalar ile uğraşan yöneticiler ( ben dahil ) tatilde bu yüzden bu tip sıkıntılar olmakta kusura bakmayınız en fazla 2-3 gün daha böyle olacaktır ;)

C01aY

C01aY

Üye
O zaman Lütfen bu uygulamayı kaldırın, 2-3 gün beklemek çok geliyo bizee

Ozan

Ozan

Admin
2-3 gün beklemek olmayacak her gün en geç 24 saat içerisinde konularınız onaylanır sadece 2 gün böyle oldu o da tek tatilde olmayan dosya denetleyicisi bendim ve benim de özel bir durumum vardı . Bu kadar durumu izah etmek istemesem de yıllardır dosyalar bölümünün düzeni öyle yada böyle sağlanmaktadır, eğer onayı kaldırsak veya buraya sürekli yönetici takviyesi yapsak emin olun şu an o bölüm çöplük olurdu. Biz gönderdiğiniz her konunun, artık daha önce açılıp açılmadıgını kafamızdan düşünerek onaylıyor yada reddediyoruz, bunu yapmak da hiç kolay degil.

Örnegin sabah 4 sularında onaylancak hiç konu kalmıyor her gün çünkü o saate kadar onayla urasılıyor her gece. Günlük ortalama onay bekleyen konu sayısı da 60-80 konu ... Programları oyunları önizlemelerini kendimize çekip siteye entegre etmek de ister istemez zaman alıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2-3 gün beklemek olmayacak her gün en geç 24 saat içerisinde konularınız onaylanır sadece 2 gün böyle oldu o da tek tatilde olmayan dosya denetleyicisi bendim ve benim de özel bir durumum vardı . Bu kadar durumu izah etmek istemesem de yıllardır dosyalar bölümünün düzeni öyle yada böyle sağlanmaktadır, eğer onayı kaldırsak veya buraya sürekli yönetici takviyesi yapsak emin olun şu an o bölüm çöplük olurdu. Biz gönderdiğiniz her konunun, artık daha önce açılıp açılmadıgını kafamızdan düşünerek onaylıyor yada reddediyoruz, bunu yapmak da hiç kolay degil.

Örnegin sabah 4 sularında onaylancak hiç konu kalmıyor her gün çünkü o saate kadar onayla urasılıyor her gece. Günlük ortalama onay bekleyen konu sayısı da 60-80 konu ... Programları oyunları önizlemelerini kendimize çekip siteye entegre etmek de ister istemez zaman alıyor.

Ama şöyle bir durum da var.Mesela biz konu açıyoruz.Bu konu onaylanmayı beklerken yöneticiler onay beklemeden aynı konuyu açıyor ve bizim konu onaylanmıyor.

Pure Life

Pure Life

Üye
Ama şöyle bir durum da var.Mesela biz konu açıyoruz.Bu konu onaylanmayı beklerken yöneticiler onay beklemeden aynı konuyu açıyor ve bizim konu onaylanmıyor.
Hiç böyle bir konunuz oldumu?

Odysseus

Odysseus

Üye
Böyle birşey gördüğünüzde lütfen o konunun linkini kopyalayıp adminlere iletin. En azından elinizde kanıt olur

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lütfen kanıt gösterin. Aksi halde bu yönetimi karalamak anlamına gelir ki bu hepimizi üzer
Tabiki yönetimi karalamak gibi bi amacım yok.Ama kanıtta gösteremem çünkü bu aralar karşılaşmıyorum.Zaten göstermemde imkansız, onaylanmayan konuyu..:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu başlığınızı söylerseniz biz buluruz merak etmeyin :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Tabiki mümkün değil diyemeyiz ep_362 zira dediğim gibi onaylancak konulara bakan 3 yönetici var sitede ve onların dısındakiler bu konuda sorumlu degil dolayısı ile açılmıs mı açılmamıs mı bakamaz ama şahsen onay sonrasında aynı konu denk gelirse ve bir konuyu aynı diye silmemiz gerekirse konu açılış zamanına ve konunun içerigine bakarız. Yani Konu içerigi dolgun olanın kalmasına da karar verebiliriz yada tarihi yeni olana da . Umarım anlıyorsunuz ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tabiki mümkün değil diyemeyiz ep_362 zira dediğim gibi onaylancak konulara bakan 3 yönetici var sitede ve onların dısındakiler bu konuda sorumlu degil dolayısı ile açılmıs mı açılmamıs mı bakamaz ama şahsen onay sonrasında aynı konu denk gelirse ve bir konuyu aynı diye silmemiz gerekirse konu açılış zamanına ve konunun içerigine bakarız. Yani Konu içerigi dolgun olanın kalmasına da karar verebiliriz yada tarihi yeni olana da . Umarım anlıyorsunuz ?

Tabiki, problem yok.

MeLih_061

MeLih_061

Üye
bn maxicep te konu açmak istiyorum . NAsıl açabilirim....

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bence de,bu uygulama kalksın..

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaslar konu yeteri kadar açıklandı

Saygılar, iyi forumlar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt