WebGate Advanced Blocker v2.10(204) S60v3 SymbianOS9.x Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
WebGate Advanced Blocker v2.10(204) S60v3 SymbianOS9.x Unsigned - Türkçe
WebGate Advanced Blocker v2.10.204
Gereksinimler:
S60v3 SymbianOS9.x
Genel Bakış: Advanced Blocker güvenilmeyen sesli arama, video arama, metin mesajı, MMS ve WAP Push mesajlarını filtreleme yapan program çözümüdür.

Artık telefonunuzu kapatmaya gerek kalmayacak – sadece Advanced Blocker programını aktive edin ve sizin yerinize güvenilmeyen arama ve mesajları filtrelesin. Gizliliğinizi koruyun.

Özellikleri:
· Silent instant reject of all blacklisted numbers, number patterns and text rules
· Auto-start mode - option to automatically start-up AB after phone restart
· Blocking of fixed numbers or groups of numbers (wildcard * number filters)
· Discreet activity indicator on the phone’s stand-by screen
· Various contact import options – import from the phone’s log, from phone’s contact book, manual import
· Blocked history log for detailed history of filtered events
· Visual indicators providing instant overview of all new blocked events in the blacklist rules main screen
· Blocked messages can be easily viewed and restored
· reject entry log with details screen for each blocked event
· Customizable reject options for blacklisted contacts – you can select what kind of events to accept or reject from each number – calls, SMS, MMS, WAP push messages.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sarıkır, derbeder25, conali ve 6 diğerleri

Tekyön

Tekyön

Üye
screenshottaki tema çok hoşuma gitti :) sende varsa verebilir misin

oguziverson

oguziverson

Üye
paylaşımlar güzel saol

marzoli

Üye
ben kuramıyorum n73e sertıfıka saglayıcı ıle gorusun dıyor yardımcı olabılırmıınız:____*

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben kuramıyorum n73e sertıfıka saglayıcı ıle gorusun dıyor yardımcı olabılırmıınız:____*

Program unsignedtir.Ya sertifika almanız ya da telefonu hacklemeniz gerekmektedir.

karizmaugur1

karizmaugur1

Üye
Süper çalışıyor emeğine sağlık kardeşim bi tanesin.

fromhell6607

Üye
sağolaşın tşk

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
teşekürler.

marzoli

Üye
nasıl yapılıyo yardım cı olurmusunuz

xmerty

xmerty

Üye
Iii

goblet

goblet

Üye
arkadaşım ben bunu SignSIS ile sertifikalandırmaya çalışıyorum. Daha önce belki 100 den fazla dosya sertifikalandırdım kurdum ama bu sertifikalama esnasında hata veriyor.

macman

macman

Üye
sağolasın

SRCLareon

SRCLareon

Üye
tskler

şekil_38

Üye
slm kardeş ben program yüklemede acemiyim bi yardımcı olurmusun lütfen hacklemen lazım yada sertifika alman lazım diyon da bunu nasıl yapacaz yardım et ne olur :-(((((

cngz68

cngz68

Üye
harika pro.bekleme ekranında "açık" ikonu görünüyor.pro. aktifken sizi arayan sürekli meşgul sesi alıyor.emeğinize sağlık.türkçe oluşu ayrı bir güzellik.

vildan67

Üye
bu program hatalı arkadasım sertifikalanmıyorr!!! sertifikalandırmaya calısıyorum hata veriyorrr

vildan67

Üye
ya bu nasıl bi site en berbat bi siteymiş bu yaa ne soruna cvp veriyorlar nede yardım ediyorlar olmaz böle şey yaa

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım ben bunu SignSIS ile sertifikalandırmaya çalışıyorum. Daha önce belki 100 den fazla dosya sertifikalandırdım kurdum ama bu sertifikalama esnasında hata veriyor.

arkadasım aynen dediğin gibi bendede öle oluyor bende sertifikalandıramıyorum bunun iiçin özel telefoncuya gittim servise program bozuktur dedi yani ben bu siteden 3tane pro indirdim hep aynı sorun cıktı bidaha töbe etim bu siteyi sık kullananlarım listemden siliyorum bu sitede kimse yardım etmiyo calısıyo veya calısmıyo abuk subuk programları ekliyorlar milleti kandırıyorlar yardım istiyoruz kimse actığı konuya bakmıyo bile ilgilenmiyoo ölmüş bu site yaaa

Üst Alt