Türk telekom kazık

Sponsorlu Bağlantılar

eemir99

eemir99

Üye
    Konu Sahibi
Türk telekom kazık
Türktelekom bildigimiz gibi satıldı artık türklerin deil çok pahalı her ay en 30-40 ytl arası fatura gelior %20 si vergi :S bunun için ben evdeki telefonu kapattırdım ve şu an ailem hatta anneannem bile cep telefonu kullanıor sınırsız tarifeden faydalnıoruz ve çok çok memnunum + telefonu kapattırdım ondanda memnunum ttnet i de iptal ettircem yerine biri ye geçiorum ve ondanda memnun olacam çünkü ucuz ve türklerin detaylı bilgi için

papi40

papi40

Üye
:yuru

aquSTine^

aquSTine^

Üye
yiyde biri de ttnetin yan firması yani aynııı

Speedy

Speedy

Üye
İsrail Şirketi olan Oger Telekom'a!. Hem de yok pahasina satıldı.

Türktelekomu bıraktım rahat ettim hem maddi hemde performans hemde özelleştirildiği için nedeni:en önemli öz varliklarimzdan biri, haberlesmemiz, mahremiyetimizin candamari satıldı şimdi aynı fiyata üst seviye hizmet aldığım Tellcoma quicknete geçtim 10 mbit sınırsız 1 mbit sınırsız ile aynı para üstelik 1 mbit upload olanağı ona göre pirelli modem veriyor keşke heryere getirebilse hizmetini bütün şikayetçi arkadaşlarım faydalanma imkanı bulsa...

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
Evet katılıyorum türkiyedeki en pahalı fiyatlar telekomda bnde en kısa zamanda ttneti kaptım başka adsllere geçeğim şuan 8mb ye kadar olan limitsiz tarifesindeyim 49 tl biri adlsde direk 10 mb limitsiz 46 tl dahada ucuz ve 10mb direk telekom gibi 8 mb ye kadaar deyip 2 mb bağlantı sağlamıyorlar

Speedy

Speedy

Üye
Sektörde tekel olmanın onlara faydaları bize zararları ne kadar deseler mahkumuz onu ödemeye ama artık değilim kendi adıma.

maxitr

maxitr

Üye
evet katılıyorum sizlere bizde ev telefonunu kapattık ve ailece cep telefonu kullanıyoruz ve durumdan herkes memun()()
:yuru

SlashGun

SlashGun

Üye
Kapattıracam bende zaten bıktım ttnetten doğru dürüst net kullanamıyorum üstelik bide kota aşıyorum . Soysunlar bakalım soydukları kadar . Sözleşme bitsin hele gösterecem onlara .. Çok değil 5-6 ay sonra BİRİ sınırsıza geçicem . Ondan sonra görün siz beni . Maxicepte En yararlı üye Seçileceğim . Bakmayın böyle bu aralar pasif kaldığıma :)

Speedy

Speedy

Üye
Artık ttnete benden 1 kuruş çalışmaz tellcom style bundan sonra :pro:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bizde kapattık ev telefonunu zaten cep teli olmayan yok hiç gerek yok

eemir99

eemir99

Üye
    Konu Sahibi
en iyisini yaptınız kapattırarak :)

SeRKaNCa16

Üye
turk telekom adı sadece ....

futbol123

futbol123

Üye
evet gerçekten bizi kazıklıyorlar:ağlarım:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkadaşlar bende şikayetçiyim 1MB sınırsız TTNET kullanıyorum aylık faturası belli 46.50 lira ama bunlar her seferinde bana ya 50 ya 53 TL fatura çıkartıyorlar.Mesela son odeme 30 aralık 2009 tarihli faturam 53 lira 7 lira fazla vereceğim gene.Mart ayında doluyor benim sözleşmem.Bana sınırsız tarifedeki kampanyalar önemli ne yapayım 4GB cücük paketteki indirimi:off:sizce hangisini tercih etmeliyim

byoflove

Üye
Türktelekom bildigimiz gibi satıldı artık türklerin deil çok pahalı her ay en 30-40 ytl arası fatura gelior %20 si vergi :S bunun için ben evdeki telefonu kapattırdım ve şu an ailem hatta anneannem bile cep telefonu kullanıor sınırsız tarifeden faydalnıoruz ve çok çok memnunum + telefonu kapattırdım ondanda memnunum ttnet i de iptal ettircem yerine biri ye geçiorum ve ondanda memnun olacam çünkü ucuz ve türklerin detaylı bilgi için

Bilen bilmeyen herkes birşeyler söylüyor ..

1 - Türk Telekom Satılmadı %35 ' i devlette kalmak kaydı ile %65 lik kısmı 19 yıllığına kiralandı. Bu süre zarfında Telekom elindeki hiçbir taşınmazı satamıyor.

2 - Oger Grubu İsrail firması değil , Lübnan' lı.

3 - Türk Telekom' da çalışanlar uzaydan gelmedi bu vatanın çocukları.

Fiyatları , rekabeti , hizmeti eleştirin sonuna kadar ama herkes de kafasına göre rüyasında gördüğünü yazmasın.. Yazdıklarınızın gerçeklik payı olsun azcık..

--------------- Ekleme ---------------

İsrail Şirketi olan Oger Telekom'a!. Hem de yok pahasina satıldı.

Türktelekomu bıraktım rahat ettim hem maddi hemde performans hemde özelleştirildiği için nedeni:en önemli öz varliklarimzdan biri, haberlesmemiz, mahremiyetimizin candamari satıldı şimdi aynı fiyata üst seviye hizmet aldığım Tellcoma quicknete geçtim 10 mbit sınırsız 1 mbit sınırsız ile aynı para üstelik 1 mbit upload olanağı ona göre pirelli modem veriyor keşke heryere getirebilse hizmetini bütün şikayetçi arkadaşlarım faydalanma imkanı bulsa...

Birde sevgili kardeşime cevap vermek istiyorum.. Ben Kablonet kullanıyorum ara sıra sıkıntılar olsa da öz be öz Türk şirketi.. Peki Telekomu eleştirdiğin noktada gidip nasıl quicknet alıyorsun.. Tellcom kimin turkcell in ? turkcel kimin ..bunun cevabı da turkcell in internet sitesinde yazıyor.. bi zahmet okuyuverin

SeRKaNCa16

Üye
ben de ev telefonumu kapattırdım ama sakın adsl yı ıptal etme pısman olursun :)

emkom

emkom

Üye

bu link açılmıyo...:hmmm:hmmm

Birde bişey sormak istiyorum.Telefon hattı olmadan nasıl bağlanıcaksınız?

mbulur

Üye
Turkcell'in büyük kısmı yabancıların, Vodafone adı üstünde tamamen yabancıların, Avea'nın da büyük kısmı yabancıların, hatta bir kısmı Türk Telekomun. Siz Biri yada Smile üzerinden internet alsanız bile paranızın bir kısmı Türk Telekoma gidiyor.

Türk Telekomun gerçek anlamda bir soyguncu olduğuysa tartışmasız doğrudur ve bu şirket kayırılmaktadır. Neden derseniz, A, B ve C tipi telekomünikasyon lisansları satıldı ve bu lisanslara alan şirketler milyonlarca dolar ödedi. Peki ne oldu dersiniz? Hiçbirşey... Neden? Çünkü bu şirketler hizmet vermek için Türk Telekomun kablo alt yapısını kullanmak zorunda. Bunun içinde Türk Telekoma para ödemek zorunda. Peki Türk Telekom ne yapıyor? A, B yada C tipi telekomünikasyon şirketlerinden yaptırdıkları görüşme başına kendinin direk tüketiciye sattığından daha fazla para istiyor. Böyle oluncada diğer operatörler ellerinde lisansları bekliyor.

edzkvnc

edzkvnc

Üye
Yorumlar söylenenler tartışmalar çok açıkki ttnet gerçetende hakettiğinden fazla ücreti sınırlı hizmetle sunmaya çalışıyor dolayısıyla insanlar yavaş yavaş kopuyorlar ttnetten, umarım ttnet bu durumun farkına kısa zamanda varır ve vatandaşlarımızın bu sıkıntısını hem kendi çıkarları hemde tüketici çıkarlarının dengelenmesiyle hazırlanmış bir hizmet paketi oluşturur.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Valla yerli yabancı ben bana verdiği hizmete bakarım.Kaplumbaga hızındaki internete her ay 50-55 TL odemekten bıktım.yeterki bir ay geç odeyeyım faturayı faiz üstüne faiz bindiriyorlar.OCAK AYI FATURAM TAM 85 TL GELDİ.Mail attım neden böyle 50-55 tl verdiğiniz yetmiyormuş gibi bu 85 neyin nesi diye cevap gelmedi.Ödemeyecegım.Ne olursa olsun fena diş biledim alsınla götürsünler bilgisayarı.Zaten maddi değeri 300 TL falan.Mart 28 2010 kontran bitiyor bende kurtuluyorum bunlardan

Üst Alt