Yarbay Oldum / Tebrikleri Kabul Ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Yarbay Oldum / Tebrikleri Kabul Ediyorum
Aylar aylar öncesiydi. Cep telefonuma hiçbirşey bulamadığım ve ümitsizliğe kapıldığım bir anda girdi maxicep hayatıma. O günden sonra internet alemi daha renkli gelmeye başladı bana. Bazen inişlerim bazen çıkışlarım oldu. Kavgalarım cezalarım oldu. Ama küsmedim, darılmadım. Hatamı anlayıp banımın kalkmasını bekledim.

Banım kaltıktan sonra ne mi oldu. Bu ayrılık küstürmedi aksine beni tetikledi. Herkese yardım etmek istedim. Konular açtım. Hayatı, eğlenceyi, ciddiyeti, Çin malı telefonları :) paylaştım. Tepki aldım, tepkimi koydum ama küfür etmedim, ahlaksız sözler söylemedim, maxicep'i satmadım, aldatmadım. Hep burada oldum. Yönetici değilken bile yöneticilik yaptım. Bir üstümdekinin küfrünü görmezden gelmedim. Üşenmeden şikayet ettim. Boş zamanımda üşenmedim arama butonuna basıp küfür aradım. Şikayet edip sildirdim. Hep yararlı olmaya çalıştım.

Ve birgün dediler ki madem yararlı olmak istiyorsun bunları kendin yap bizi uğraştırma dediler. :) Bende severek kabul ettim. Ama üstünlük kurmak için değil daha iyi işler yapmak için. Yapıp yapmadığımı üst yöneticler bilir. Ama ben huzurluyum. Sizleri ve Maxicep'i seviyorum.

Şimdi Yarbay olarak görevime devam edeceğim. Hepinizi çok seviyorum. Kutlamaları bekliyorum

Da®kness

Da®kness

Üye
Tebrikler komutanım:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Estağfrullah kardeşim. Rütbeler sadece simgedir. Önemli olan kardeşliği paylaşmak.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
tebrikler

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Nadide. Sende yarbay olmuşsun. Bende seni kutlarım

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
tebrikler başarıların devamı

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Engin kardeşim

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Tebrikler birgün umarım Orgeneral bile olursun.....:)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
:ehe Teşekkürler Salih'im. Birgün orgeneral olursam seni de çavuş yaparım söz :kop:

arslansem

arslansem

Üye
Çifte mutluluk yani :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Tebrikler bu gün seni kutlayıp duruyoruz yaw :)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
:) :)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
TebrikLer. BirşeyLer oLmaktan bıkmadınmı sende ya :)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Amin :)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
tebrikler co-admin :D yanlıs yere yazdım heralde :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
tebrikler abi hem yarbay hem co-admin olmuşsun .. allah utandırmasın:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt