Kontör borcu olanlar okumadan geçmeyin...

Sponsorlu Bağlantılar

ultrAslan_89

Üye
    Konu Sahibi
Kontör borcu olanlar okumadan geçmeyin...
Arkadaşar eğer cep telefonunuzdan oyun ve benzeri uygulama indirdiyseniz ya da biyere aboneliğiniz olup ta sürekli kontörünüz gidiyosa çözümü basit.Turkcell'in internet sitesine girip online işlemler bölümünden giriş yaptıktan sonra servisler bölümündeki servis kısıtlamayı seçip onaylayın.Artık kaç kontör borcunuz olursa olsun asla kontörünüz gitmeyecek.

• Beğen
Tepkiler: Da®kness

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Teşekkür daha önce açmıştım aynı konuyu...

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Yha beyler benim 400 Kusur borcum war pixofundan o silinir mi

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bencede numaranı taşı

ultrAslan_89

Üye
    Konu Sahibi
benim de pixofun a borcum vardı kapattım artık alamıyolar.Rahat ol yani artık kontör falan gitmeyecek.

Da®kness

Da®kness

Üye
Size bir tavsiyede benden . Telefonun kendi tarayıcı ayarlarından (telefon modeline göre değişebilir) yada mesaj ayarlarından SERViS MESAJLARI ayarını kapalı olarak belirleyin. Bu tür servisler üye yapmak için size ücretsiz oyun, tema vs. başlığı adı altında bir servis mesajı yollayıp ilgili linke tıklayıp ücretsiz indirin diyor.Sonrası malum. Böyle bir mesaj telefonunuzda bekleme durumundaysa servis mesajlarından silin. Zira çoluk çocuk telefonu karıştırabilir. Siz girmeseniz bile sonradan sizin bilginiz dışında bir üyelikte açılabilir. En güzeli yinede online işlemlerden tamamen kapatmaktır.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Hayır. Numaranı taşımayı öneririm. Aksi taktir de bu borcu ödemen veya hattını ölüme terk etmen lazım.

öyle yaptım zaten :) yeni hat aldım ama o borcu olan hat ii işime yaradı kontorlotoda 200 koNTOR kazandım rekorcepte den 50 Kazandım yanlışlıkla borçlu hatta yukledim...hemen yeni hatta attım kontoru...demekki anında alamıyolar kontoru

anniversary

Üye
Merhaba arkadaşlar. Benim de Pixofun ve Mobil Oyuncuya toplam 500-600 kontör arası borcum var. Fakat kontör yüklemediğim için hattım iptal oldu. Şimdi ben bu lanet oyun borçlarımdan kurtulmuş mu oluyorum? Bu arada hattım babamın üzerineydi ve babamın üzerine kayıtlı olan 1-2 hat daha var. Var olan borçları o hatlardan birine yönlendirmeleri gibi bi durum olabilir mi yoksa hat iptaliyle birlikte oyun borçları silinir mi... Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
İlerde mahkemelik olmayasınız =¿

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
Bilgi için Teşekkürler

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Bu gibi durumlarda yapılacak en iyi şey sanırm hattı başka oparatöre taşımak.Ama artık geçtiğimiz oparatörde de 3 ay mahkum kalacagız

Symbiont

Üye
Hayır Borcu Gene Oradan Çekiyolar

szr44

szr44

Üye
arkadaşlar turkcell kullanan warsa orada özel servislere kısıtlama war oradan kısıtlamayı aktif yapın kontor gitmiyo benim 352 borcum wardı öyle yaptım gitmiyo

Perfect!

Üye
Bilgi için teşekkürler. Bi ara benimde vardı kapattım kurtuldum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt