Salih Baba™
Üye
Bu aralar çok fazla paylaşım yapılıyor bende farkettim ondandır bu artış.Ayriyeten okullların kapanması ile boş kalan milyonlarca öğrenci webde gezinmeye başladı bu da artış sebebi![]()
Doğru ve güzel bir yaklaşım....
Bu aralar çok fazla paylaşım yapılıyor bende farkettim ondandır bu artış.Ayriyeten okullların kapanması ile boş kalan milyonlarca öğrenci webde gezinmeye başladı bu da artış sebebi![]()
Salih Baba™;1407235' Alıntı:Doğru ve güzel bir yaklaşım....
Salih Baba™;1268369' Alıntı:Alexa Sıralaması Nedir?
Alexa, Web sitelerinin ziyaretçi sayılarına göre izlenerek, dünya sıralamasında kaçıncı sırada olduğunu gösteren bir internet rating sistemidir.Web üzerindeki en ciddi site ziyaretçi ölçüm sistemidir.. Alexa Neyi Ölçer?
Alexa bir sitenin görüntülenme - ziyaretçi sayısını, dünyada en çok ziyaret edilen siteler arasındaki 20 Milyon site arasında sıralar.
Web Siteniz Kaçıncı Sırada ?
Sıralama da 2 milyondan büyük bir sıralama sonucu aldıysanız sitenizin ziyaretçi sayısı “ÇOK ÇOK KÖTÜ”,
2 milyon ile 1 milyon arasında ise “KÖTÜ”,
1 Milyon ile 500 bin arasında ise “VASAT”,
500 bin ile 250 bin arasında ise “NORMAL”,
250 bin ile 100 bin arasında ise “İYİ”,
100 bin ile 50 bin arasında ise “ÇOK İYİ”,
50 bin altı “ÇOK ÇOK İYİ” olarak kabul edilebilmektedir.(WONDERFUL!!!!!!!!)
Şu An Biz 9.758 sıradayız ve bu müthiş bir rakam !!!!!
Burdan Maxicepin Alexa Sıralaması Hakkında Herşeye Ulaşabilirsiniz....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()

iyiki hortlattın dostumSalih Baba™;1472027' Alıntı:
Konuyu hortlatma gereği duydum yeni sıramız.....:
7,254
Coştuk artık...........![]()

Müthiş bir başarı olur ama Türkiyede ilk 40 belli sitelerdir Facebook,Yahoo vb....Zaten ilk 50 demek artık yani sınır ötesi birşey demek.....Hadi bakalım,hedef Türkiye'de ilk 30.Başarılı oluruz bence.

bu gidişle seneye kalmaz 1. yizDünya : 7208
Türkiye: 111

1. olmamız imkansız çünkü ilk 40 belli siteler...bu gidişle seneye kalmaz 1. yiz![]()

daha amacımızı geçmeden ben bi amaç daha buldumSalih zaten Semih, seneye 1.ciyiz derken herhalde motive anlamında söylemiştir olabilitesinin sıfır oldugunu biliyordur diye düşünüyorum
Amacımız Tr' de ilk 100 , Dünyada ilk 5000.
Bu amaca ulastık mı, sonrasında yeni hedefler belirleyecegiz elbet kendimize ..
1. olalım hele 0'ı düşünürüzNasıl böyle 2 günde artıyor derece![]()

Tr de ilk 100'e girmek müthiş olur...Salih zaten Semih, seneye 1.ciyiz derken herhalde motive anlamında söylemiştir olabilitesinin sıfır oldugunu biliyordur diye düşünüyorum
Amacımız Tr' de ilk 100 , Dünyada ilk 5000.
Bu amaca ulastık mı, sonrasında yeni hedefler belirleyecegiz elbet kendimize ..