3g hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3g hakkında
Arkadaşlar diyelimki ben 3g ye geçtim ama telefonum 3g li değil mesala n72 (3g desdekli değil) görünlülü konuşma hariç diğer 3g hizmetlerinden faydalanılabiliyormu acaba bilgisi olan varmı?

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

carnewam21

carnewam21

Üye
turkcellin sitesinde 3g destekleyen modeller açıklanmışş

mesela 6630da ön kamera yoq dolayısıyla görüntülü konuşmada yapamaz..
demekki 3g nin diger özelliklerinden faydalanabiliyor(hızlı int falan)

sende bi bak merak ettigin telefon o listedeyse dedigin gibi diger özelliklerden yararlanılabilinir...

bj_kmurat

Üye
turkcellin sitesinde 3g destekleyen modeller açıklanmışş

mesela 6630da ön kamera yoq dolayısıyla görüntülü konuşmada yapamaz..
demekki 3g nin diger özelliklerinden faydalanabiliyor(hızlı int falan)

sende bi bak merak ettigin telefon o listedeyse dedigin gibi diger özelliklerden yararlanılabilinir...
6630 da görüntülü görüşme yapılıyor ancak 2 kamera olmadığı için arkadaki kamera devreye giriyor. böyle olunca da karşıdakini görürken o seni göremez yani kamerayı nereye çevirirsen karşı taraf orayı görür. kamerayı kendine çevirdiğinde ancak karşı taraf seni görebilir ama bu sefer sen karşı tarafı göremezsin :naughty:

maleguard

maleguard

Üye
6630 da görüntülü görüşme yapılıyor ancak 2 kamera olmadığı için arkadaki kamera devreye giriyor. böyle olunca da karşıdakini görürken o seni göremez yani kamerayı nereye çevirirsen karşı taraf orayı görür. kamerayı kendine çevirdiğinde ancak karşı taraf seni görebilir ama bu sefer sen karşı tarafı göremezsin :naughty:

ayna yansıtması yaparsın:oke:

carnewam21

carnewam21

Üye

birincisi sen 6630 da görüntülü görüşmeyi denedin mi :D

denedim diosan daha başlamadıki neyini deniosun:D

ama söledgin gibi olursa arka kameradan görüntü akışı yapılabilir

ama ayna yardımıyla hem sen hemde karşı taraf seni görebilir:D:D

bj_kmurat

Üye
Birinci soruna cevap verirsem yeterli olur dostum evet denedim kktcde okuyorum yeterli bi yanıt mi denemiş olduğumun kanıtı için

carnewam21

carnewam21

Üye
6630 da görüntülü konuşma olması biraz saçma olmuş:D

artık cebinizde bide aynayla gezmek zorunda kalırsınız:D:D

bj_kmurat

Üye
Benim telefonun n70 zaten gerek yok aynaya. Arkadaşımda vardı 6630 ordan biliyorum arkadaki kamerasının görüntülü görüşme için devreye girdiğini. Aynaya da hiç ihtiyaç duymadık açıkçası. Birbirimizi görüp ne yapacaz. Biz sadece deneme yaptık bide yıl sonuna kadar 10dk bedava kullanım veriyodu kktcell onu kullanıyorduk

kralxxx

kralxxx

Üye
:D:D:DD:D::DD:D:D:D Cebimizde ayna taşırız artık komedi yaw

carnewam21

carnewam21

Üye
Benim telefonun n70 zaten gerek yok aynaya. Arkadaşımda vardı 6630 ordan biliyorum arkadaki kamerasının görüntülü görüşme için devreye girdiğini. Aynaya da hiç ihtiyaç duymadık açıkçası. Birbirimizi görüp ne yapacaz. Biz sadece deneme yaptık bide yıl sonuna kadar 10dk bedava kullanım veriyodu kktcell onu kullanıyorduk
yaa sen kamerayı kendine çevirirsen ekranı göremessin ekranı göremeyince konuştugun kişiyi göremessin:D yani o yüzden aynaya ihtiyaç duyarsınız:D

bide şu kktcell yıllık 10 dk bedava veriyor ölemi

gerçekten çokmuş:D

:D:D:DD:D::DD:D:D:D Cebimizde ayna taşırız artık komedi yaw

6630 kullananlara duyrulur görüntülü görüşme yapacaksanız 30 temmuzdan sonra cebinizde bide ayna gezdirin:D

görüntülü konuşma için lazım olur:D

elive

elive

Emekli Yönetici
:vurArkadaşlar; NOKİA 6630 da 3G hızında uygulamalardan, internetten faydalanabilirsiniz ama 2.bir kamera olmadığından görüntülü konuşma yapılamaz. Saygılarımla..

carnewam21

carnewam21

Üye
:vurArkadaşlar; NOKİA 6630 da 3G hızında uygulamalardan, internetten faydalanabilirsiniz ama 2.bir kamera olmadığından görüntülü konuşma yapılamaz. Saygılarımla..
arkadaşım tmm ikinci bi kamera yoq ama diolar ki görüntülü arama yaptıgında arka kamera devreye giriyormuş o yüzden bende diorum ki ayna yardımıyla artık görüntülenirsiniz:D

ve bilioruz 3g sadece görüntülü konuşma ile sınırlı olmadıgını konumuz görüntülü konuşma oldugu için bu konu üzerinde duruoruz:D

elive

elive

Emekli Yönetici
aynayla görüntülü konuşma olurmu ya? :) hadi tamamda otobüste milletin içinde aynamı çıkaracağız :)

carnewam21

carnewam21

Üye
aynayla görüntülü konuşma olurmu ya? :) hadi tamamda otobüste milletin içinde aynamı çıkaracağız :)

yaa espirisine sölenmiş bişey o ayna meselesi:vur
takma kafana o kadar:D...

bj_kmurat

Üye
yıllık 10 dk veriyordu diye bişey yazmış mıyım ben dikkatlı oku bakalım. yıl sonuna kadar aylık 10 dk veriyordu diyorum. kıbrıs operatörleri kampanya konusunda rekabet halinde olmadıkları için o 10 dk bile bizi şaşırtmıştı nasıl oldu da verdiler diye.

arkadaki kamera devreye giriyomuş falan diye geç dalganı sen, 30 temmuzda birinden 6630 bul ve test et bak nasıl oluyomuş. ozaman susarsın belki:kro2:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

turkcelin sitesinde 3g desdekleyen cihazlara bak istersen 6630 da var

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Öncelikle sakin olalım, tartışmayı büyükmeze gerek yok. 3G sadece görüntülü konuşmak değil, sayılamayacak kadar hizmeti getirecek bir teknolojidir. Kısacası bir devirin kapanıp yeni bir devirin başlayacağı bir teknolojidir. Bu hizmetlerin bazılarından yararlansa bile, 3G uyumu olmuş oluyor, illa görüntülü konuşma olması şart değildir. Iki kamera varsa 3G destekliyor, 2 kamera yoksa desteklemiyor diye bir anlayış içinde olmayalım. Zaten 2 haftadan az zaman kaldı herşey gün ışığı gibi ortaya çıkacak. Bunun için sadece güzelliklerinden bahsedelim. 3G Ülkemize, Milletimize ve MaxiCep'e hayırlı olması dileğiyle.

alperen1313

alperen1313

Üye
günaydın arkadaşlar...
3G ile ilgili daha bilmediğiniz bir çok detay karşınıza çıkacak!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt