-LiveYourLife-
Üye
Daha önceki yerlerdeki resimleri unutmusum pardon 2 resim daha ekledim köprüde ve ilk oturdugumuz yerde![]()
TeşekkürLer GünceLLeme için.
Bu Arada Herkes GüzeL Çıkmış
Daha önceki yerlerdeki resimleri unutmusum pardon 2 resim daha ekledim köprüde ve ilk oturdugumuz yerde![]()
"Heyt lan" dediğini duyar gibiyim ama öyle resime böyle yorum , kızmadın değil mi?...
Ayrıca yeşil sana çok yakışıyor...Hasan'ıda ilk kez gördüm...Toprağım benim o ne ağır bir duruş öyle...Saygılar Hasancığım...Ayrıca Ozan 1-2 hafta içinde Aydın'a gidicem...Vaktim olursa İzmir'e uğrar , seni görmek isterim...ali abi resimde yakışıklı çıkmışsın hee ztn diğer resimleri de yeni gördüm onlarda güzelmişResimler
1. Resim soldan sağa sırayla;
Chavrash - NeedLeFLuff - Negative
2. Resim soldan sağa sırayla
Diablos - Chavrash - NeedLeFLuff - Negative
DiaBLoS™;1468743' Alıntı:Abovv göbeğim gözüküyor biraz. Ozan ekleyeceğin zaman haber versene yaw.. Sporu bıraktık böyle oldu.
Kısa da olsa oldukça güzel bir buluşma oldu...Ama bunu kabul etmiyoruz , Ozan söyledik sana , biliyorsun da. Bir daha bekliyoruz..Eylül ayı içerisinde..
Lütfedip , geldiğin için ÇOK TEŞEKKÜRLER Ozan ım
Resim konusunda Ozancığım , cimri davranma yaw.. Ekle biraz.
Bu arada resimler çekildiği zamanlarda hava , 42 dereceydi..
Spor yaparken de vardı.. Ben sana dedim ama o her gece içtiklerini azalt diye... Dinleme ama sen beni... Güzel buluşma olmuş.. Harcadığın zamanlara değmiş arkadaş ortamın.. Devamını da bekleriz... 
Sende ki göbek hep var kiSpor yaparken de vardı.. Ben sana dedim ama o her gece içtiklerini azalt diye... Dinleme ama sen beni... Güzel buluşma olmuş.. Harcadığın zamanlara değmiş arkadaş ortamın.. Devamını da bekleriz...
İstanbul'a geldiğinde de arkadaşlarınla görüş bence tabi buradan arkadaşlar varsa... Bekleriz yani![]()