Hamit Fener'de Luca Toni sırada

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
    Konu Sahibi

Sarı-lacivertli ekibin, Bayern'in yıldızlarının peşine düşmesi Almanya'da da yankı uyandırırken, ünlü Bild gazetesi müthiş transfer atağına geniş yer verdi. Hamit'le büyük ölçüde anlaşan F.Bahçe, Luca Toni için de bastırıyor.

F.Bahçe'nin Bayern Münih'li Hamit Altıntop ve Luca Toni'yi kapsayan müthiş bir transfer atağına kalkması sadece Türkiye'de değil Almanya'da da çok büyük yankı uyandırdı. Almanya'nın en saygın gazeteleri arasında yer alan Bild, F.Bahçe'nin Bayern Münih'in yıldızlarının peşinde olduğunu yazdı. F.Bahçeli yöneticilerin, Bayern Münih'in yönetim kurulu başkanı
Rummenigge ve takımın menajeri Uli Hoeness ile bir araya geldiğini kaydeden Bild gazetesi, Hamit Altıntop için 4.5 milyon euro'luk bir teklif yapıldığını duyurdu. Bayern Münih'in kadrosunda 27 oyuncu bulundurduğunun belirtildiği haberde, teknik direktör Van Gaal'in 5 isimle yolları ayıracağı hatırlatıldı.

Alman ekibinden ayrılması gündemde olan isimler arasında Hamit Altıntop ve İtalyan golcü Luca Toni de bulunuyor. Ancak Van Gaal'in son kararını kamp sonrasına bırakabileceği belirtiliyor. Kulüp çevrelerinden sızan bilgilere göre ise F.Bahçe 27 yaşındaki Hamit Altıntop transferini her an kamuoyuna açıklayabilir. Sarı-lacivertli kulübün, 1.96'lık golcü Luca Toni için de Bayern Münih'le pazarlığı sürdürdüğü ifade edildi. Bayern Münih daha önce Luca Toni'nin bonservisini 15 milyon euro olarak belirlemişti. F.Bahçe'nin önümüzdeki hafta hem Bayern yönetimiyle hem de Luca Toni'nin menajeri Tinti ile yine görüşeceği öğrenildi.
YILMAZ ŞENOL

Fotomaç

arslansem

arslansem

Üye
Ya bırakın artık şu Hamit i.Adam gelmeyecem dedi 40 sefer ya :pro:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yaw bunları medya yaza yaza bıkmadı mı.. !

Biz adından bıktık artık. :ehe

Atakan

Atakan

Üye
Daha bugün mutluyum burda demişti.
Yine yazıyorlar bıkmadılar

--------------- Ekleme ---------------

Hamit ve Halil ile ilgilenmiyoruz
14 Temmuz 2008 Pazartesi

Bugün tarihli Fotospor gazetesi, kulübümüzün Halil Altıntop ile transfer için anlaştığını, ardından da kardeşi Hamit Altıntop'un transferi için girişimde bulunacağımızı iddia etmektedir. Bu haber asılsızdır. Adı geçen oyuncular ile ilgilenmiyoruz.

Spor kamuoyuna duyurulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Consul9

Consul9

Üye
:ehe

ben bu habere sadece gülerim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yaw Fenerbahçe birini alsında kurtulalım şu haberlerden..Walla sıkıldım artık..Bugün ki manşet ise NİLMAR. :ehe:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Daha bugün mutluyum burda demişti.
Yine yazıyorlar bıkmadılar

--------------- Ekleme ---------------

Hamit ve Halil ile ilgilenmiyoruz
14 Temmuz 2008 Pazartesi

Bugün tarihli Fotospor gazetesi, kulübümüzün Halil Altıntop ile transfer için anlaştığını, ardından da kardeşi Hamit Altıntop'un transferi için girişimde bulunacağımızı iddia etmektedir. Bu haber asılsızdır. Adı geçen oyuncular ile ilgilenmiyoruz.

Spor kamuoyuna duyurulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Yalanlama yok ama ben göremedim şimdi..!

DiaBLoS™;1468137' Alıntı:
Yaw Fenerbahçe birini alsında kurtulalım şu haberlerden..Walla sıkıldım artık..Bugün ki manşet ise NİLMAR. :ehe:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ne nedemek Atakan..! Açık ve net olarak yazılmış anlaşılmayan neresi?

Fenerbahçe Resmi sitesinden Hamit ve Halil Altıntop ile ilgili yalanlama haberi eklemişsin..!

Bende diyorum ki yalanlama göremedim resmi sitede?
:oke:

Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;1468160' Alıntı:
Ne nedemek Atakan..! Açık ve net olarak yazılmış anlaşılmayan neresi?

Fenerbahçe Resmi sitesinden Hamit ve Halil Altıntop ile ilgili yalanlama haberi eklemişsin..!

Bende diyorum ki yalanlama göremedim resmi sitede? :oke:

Ben anlamamış olamaz mıyım?
Neyse sorun değil.
Yalanlama haberini aramayla bulmuştım zaten :)
Senin uyarınla gördüm ki geçen yılın bir haberiymiş.
Bakmak istersen:

arslansem

arslansem

Üye
14 Temmuz 2008 :ehe

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Ah,Nilmar süper olur.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...