bir bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasan192

hasan192

Üye
    Konu Sahibi
bir bakarmısınız
mrb arkadaşlar bende birtane nokia 3250 cep telefonu var içindede turkcell hat var ben o telefonda ne zaman kontörumu sorsam başta istek yapılıyor diyor sonra tamam diyor fakat kaç kontörum oldugunu ögrenemiyorum acaba bu niye oluyor hatlamı ilgili ceptelefonuyla nı ilgili...... lütfen bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun

carnewam21

carnewam21

Üye
hattı başka bi telefona tak öle dene

hatlamı ilgili telefonlamı ilgili anlarsın

eger telefonla ilgiliyse telefona bi format at sorun morun kalmaz

hasan192

hasan192

Üye
    Konu Sahibi
cevap için teşekürler fakat bu senin sögledigin herşeyi ben yaptım ama aynı şeyler devam ediyor sanırın telefonda sorun var

sahinkp

Üye
8091:oke:

ilo53

ilo53

Üye
telefonculara goster.

hasan192

hasan192

Üye
    Konu Sahibi
telefonculara goster.

gösterdim arkadaşım ama kimse anlayamadı. sadece bir telefoncu bu 3250 ler hepsi böyle dedi biyerleri anlayamadık nedenini dedi ama başka 3250 telefonda da görmedim sanki bana özel

fodder

fodder

Üye
arkadaşım hat yapıyor bunu bende avea vardı istek alındı diyip hiç birsey göstermiyordu yeri geldi kontörmü sıfırladılar sonra fazlası ile geri verdiler arıyodum kontörüm gitmiyordu sonra hepsini çekiyodu çekmiyodu çekiyodu gibi hattan inan diyodum benim tel arama yapmıyo kontörümü yedi sonra gösteriyodum kontör geri gelmiş yalancı çok oldum çok deil 2 hafta önce değiştirdim diğer avea mıda yanlışlıkla taşımışlardı vodofone onu kullnıyorum ama dediğim gibi arada bir bu kadar cins sorular oluyo hattan yapıyor onu söyle düzeltirler:)....

hasan192

hasan192

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım hat yapıyor bunu bende avea vardı istek alındı diyip hiç birsey göstermiyordu yeri geldi kontörmü sıfırladılar sonra fazlası ile geri verdiler arıyodum kontörüm gitmiyordu sonra hepsini çekiyodu çekmiyodu çekiyodu gibi hattan inan diyodum benim tel arama yapmıyo kontörümü yedi sonra gösteriyodum kontör geri gelmiş yalancı çok oldum çok deil 2 hafta önce değiştirdim diğer avea mıda yanlışlıkla taşımışlardı vodofone onu kullnıyorum ama dediğim gibi arada bir bu kadar cins sorular oluyo hattan yapıyor onu söyle düzeltirler:)....

aynen seninkine benzeriyor benimkide...... cevap için tsk

fodder

fodder

Üye
rica ederim ark.:=:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt