üsteki reklam panoları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
üsteki reklam panoları
üsteki reklam panoları olmasaydı sitede bulunmak daha eğlenceli olabilirdi; ; tabi ben reklam eklemeyin siteye demiyorum eğer bir reklam eklediyseniz alt tarafta olsaydı daha iyi olurdu o reklamlar bence siteyi çok yavaşlatıyor buda benim önerim dikkate alırsanız sevinirim. İYİ GÜNLER:oke:
NOT;;, BEN KONUNUN ÜZERİNDEKİ REKLAMA DEMİYORUM HEMEN SİTENİN EN ÜSTEKİ REKLAMLARA DİYORUM

• Beğen
Tepkiler: C01aY

C01aY

C01aY

Üye
Evet arkadaşım bu konuda bende sana katılıyorum:oke:

Bence en azından reklamlar azaltılmalı sitede veya daha küçük boyutlara alınmalı

Ama reklamların aşağı tarafa çekilmesi hem site görünümünü bozacak, hemde reklamlara tıklanma sayısını azaltacaktır.diye düşünüyorum, umarım böyle değildir:)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sizin ekran boyutuna sığmıyordur,ondan rahatsız olabilirsiniz.

alperen1313

alperen1313

Üye
belki haklı olabilrsiniz ama bu kardeşlerimiz,nde bu sitenin devamı için bu reklamlara ihtiyacları var ..
bu reklamlar ne kadar görünür olursa o kadar da siteye katkıları olur..

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
FATİH_58

FATİH_58

Üye
farketmez

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
arkadaşlar reklamlar sitenin can damarıdır.Onlar olmazsa site nsl yürüyecek.
2.si bence yavaşlatmada yapmıyor tarayıcın ne?
3.süde bence biraz katkı saglamak için günde 1 defa tıklayın ben tıklıyorum mesala.
Siteye birazda maddi katkımız bulunsun dimii:oke:

alperen1313

alperen1313

Üye
aynen yaptığım gibi yani :=)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Eweet katılıyorum ben yanlıslıkla tıklıyorum :D

Odysseus

Odysseus

Üye
Reklam olmasa girebileceğimiz bir maxicep olmaz. Reklamların boyutu kazancı artırır. Kazanılan her kuruşta siteye bir yenilik kazandırır. :oke:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Sanırım konu anlaşıldı :locked:

Salihyet

Salihyet

Üye
Zaten reklamlar büyük oranda azaltıldı ve yeterince küçültüldü.. Ozan elinden geleni yapıyor..

Ozan

Ozan

Admin
Sitede 3 reklam var ve aynı istatistiklerde sitelere bakarsak rekor seviyede bir rakam bu. En üstte 2 tane ve ilk mesaj alanının üstünde 1 tane olmak üzere. Reklam vermek isteyen firmalar dahi geri çevrilmekte şu an ve mevcut sistemi mevcut kazancı ile korumak temel amacım.

Ayrıca sitemizdeki hiçbir reklam pc yi yada sayfaları yavaslatmaz, google adsense reklamları bu konuda inanılmaz kaliteli ve sorunsuz scripte sahiptir. Zaten sadece google altyapılı reklam yayınladıgımızdan dolayı bence sayfaların hızlı olmasının en önemli nedeni diyebiliriz.

CK1991

CK1991

Üye
pek çok reklam engelleme scripti war keşke bi araştırsaydın ;)

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
[ KONU ANLAŞILMIŞTIR ] ÖNERİMİ DİKKATE ALDIĞINIZ İÇİN TEŞEKÜRLER:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt