Vodafone Sİmkartlarını değiştirmeyi unutmayın !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Sİmkartlarını değiştirmeyi unutmayın !!!!

evet herkese günaydın..
Vatana millete ve tüm kullanıcılara hayırlı uğurlu olsun...
Vodafone 3G yi destekleyecek olan 64K lık simkartları Vodafone Shop larda satışa çıkmıştır...
Yeni 3G 64K SIM kartlar ile;
-SIM kartınız en yeni teknoloji ile koruncak...
-Vodafone Özel Servisler menünüzü kişiselleştirebileceksiniz....
-SIM kartınızda 35 adet SMS ve 250 adet telefon numarası saklayabileceksiniz...
-Vodafone Yedek Rehber ile SIM kart telefon defterinizi yedekleyebileceksiniz...
Özel Servisler ve Yedek Rehber'e telefonunuzda Vodafone Menü’sü altından ulaşabileceksiniz....
Yalnız şuanda gerekli çalışmalar devam ettiğinden dolayı
Vodafone Kartvizit ve Vodafone Yedek Rehber Servislerini kullanamayacaksınız...
Hayırlı olsun...

• Beğen
Tepkiler: maivesiyah ve C01aY

Da®kness

Da®kness

Üye
3G den faydalanabilmek için illaki 64 kb sim kart mı olması gerekiyor? Avea simkartım 64 kb, Turkcell sim 64 kb. Bunlarda değişecek mi?

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
selamlar
operatörler 3g ile dünyadaki en güncel uygulamaları getiriyorlar..Türkcell ve Avea yı bilemiyorum ...ama elleindeki 64k lık simkartları bu yeni uygulamlaarı desteklerse sorun olmaz...desteklemezse değiştirebilirsiniz...
Vodafone ise 32k lık simkartlar ile 3G nin bir çok özelliğini kullnabilirsiniz ama rehber,kartvizit ve buna benzer en yeni uygulamaları 64k ile görebileceksiniz....

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Benim böyle bir derdim yok. sim128k kullanıyorum. Buna da bir şey uydursunlarda göreyim :ehe

darülmendep

darülmendep

Üye
Acaba 3g ile daha neler gelecek kimse ipucu vermiyor

Da®kness

Da®kness

Üye
Rehber zart zurt ile ilgiliyse sorun yok . Zaten bir çoğu ise yaramaz şeyler. Sim menüsünü olduğu gibi silmek imkanım olsaydı keşke... :pro:

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Arkadaşlar artık hiç görmediğimiz bir kullanıcı menüsü gelecek.Aynı facebook gibi durumu ne meşgul yada müsait,yemekte yada anlık ileti olarak izmirde geziyor,kişisel bilgileri ne mail adresi ne doğum tarihi ne.Bu gibi bir menü ile çıkacaklar ki avrupa kullanılan şekli bu.Avrupada 64 bit sim kart kullanıyor bunların olması için 64 lük sim kart gerekir.

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar artık hiç görmediğimiz bir kullanıcı menüsü gelecek.Aynı facebook gibi durumu ne meşgul yada müsait,yemekte yada anlık ileti olarak izmirde geziyor,kişisel bilgileri ne mail adresi ne doğum tarihi ne.Bu gibi bir menü ile çıkacaklar ki avrupa kullanılan şekli bu.Avrupada 64 bit sim kart kullanıyor bunların olması için 64 lük sim kart gerekir.

selamlar
arkadaşımızın da bahsettği gibi bir çok yei uygulama geliyor ama bunlardan en bombası var ki.....
yakında ....

arslansem

arslansem

Üye
Ücretsiz mi?Değiştirince hemen aynı şekilde devam ediyor mu kullanıma?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ücretsiz mi?Değiştirince hemen aynı şekilde devam ediyor mu kullanıma?

Ücret alınıyor ama fazla olacağını sanmam. Değişiklik ise bayiye göre değişiyor. Merkezinden yaparsanız 15 dakika da yeni hattı kullanıma açarlar, eskisini kapatırlar. Hattınızın hiçbir şeyi değişmiyor, abonelik vs.. Sadece kart değişiyor. Bir de numaralar varsa onarı da karttan almanız gerekiyor. Zor bir işi yok.

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
kontörlümhatlar belli bir miktar ücret karşılığında simkartlarını değiştirebilecekler
faturlaı hatlar ise ücretsiz değiştirebilecekler..
ayrıca simkartın 128 lik olması ile 64 lük olması arasında çok büyük farklılıklar yok...
bilginize

emesut

emesut

Üye
Şimdi bende hem turkcell hemde telsim hat var.. Telsim diyorum cünkü daha sim kartımı değiştirmedim.
Ve bu iki kartım kopyalama yolu ile tek bir sim karta kopyalandı.
O tek simkartımı telefonumda kullanıyorum..Menüden hat secip 3 saniyede geciş yapıyorum.
Eğer ben yeni sim kart alırsam acaba bu kopya kart calışmamazlık yaparmı..?

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
çalışmaması gerekir...ama teknoloji nelere kadirdir bilirsiniz :=)

carnewam21

carnewam21

Üye
sim kartı degişmek ücretsizmi..
bide degişmek şartmı

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
eğer 64k lık yeni simkart ile 3 g bünyesinde yeni başlayak olan uygulamaları istiyorsanız evet gerekli..
simkart değişikliği faturalı hatlarda ücretsiz olabilir..kontörlü hatlarda ise ücretli olabilir...

Üst Alt