Çin malı mı 6600

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı mı 6600
Arkadaşlar benim 6300 telefonum var. Ben cepten tv izlemek istiyorum. Bunun için çin malı bir telefon mu alayım yoksa 6600 gibi symbian işletim sistemli bir hat ve vodafone hat mı alayım. Ya da eğer net gösteriyorsa sadece Avea hat alıp 6300 telefonumdan mı izlesem çok kararsızım. Lütfen en net göstereni açıklayın

• Beğen
Tepkiler: zaferc18

Da®kness

Da®kness

Üye
joe'ya söyle sana bir tane kanlı canlı 37 ekran tv alsın. Boş ver tv izleyip ne yapacaksın telefonda :kop:

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Bizde tv var ama uzun süren yolculuklarımda tv izlemek iyi geliyor

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Sadece televizyon diyorsan çin mali telefonlar analog yayın veriyor dolayısıyla hem bedava hem de net. Tabi yolculuk derken, yolda ne kadar çeker bilemem, çekim güçleri düşük. Bir de yeni nesil 3G ile tv ne kadar net olacak bilmiyoruz, tabi bedava olmayacağı kesin. Illa net diyorsan çin mali diyorum. Ama sağlamlık ve kullanış bakımından da çin den uzak durmanı öneririm.

alperen1313

alperen1313

Üye
Sadece televizyon diyorsan çin mali telefonlar analog yayın veriyor dolayısıyla hem bedava hem de net. Tabi yolculuk derken, yolda ne kadar çeker bilemem, çekim güçleri düşük. Bir de yeni nesil 3G ile tv ne kadar net olacak bilmiyoruz, tabi bedava olmayacağı kesin. Illa net diyorsan çin mali diyorum. Ama sağlamlık ve kullanış bakımından da çin den uzak durmanı öneririm.

selamlar
analog yayınlşar iyi olabilir ama çin malı cihazlaarın sar değerlerini değerlendrirsen eğer sağlıklı olmadığı kesin...
3G ile ulusal ve bölgesel yayınlara bakabileceksiniz...çok pahalı olmayacağını da rahatlıkla söyleyebilirim...
:sn::sn::sn:

ilo53

ilo53

Üye
bence 6600 almani oneririm.cunku bende izledm 6600 da net olmasa bile idare eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt