Michael Jackson Hangi takımı tutuyordu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Michael Jackson Hangi takımı tutuyordu ?

işte cevap :ehe :kop:

• Beğen
Tepkiler: abdullahaytekin

aLone

aLone

Üye
siyah başladı beyaz bitirdi:D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Kendi geçmişinden ve ırkından utanan bir adamdı ölmesine üzüldüm değişmek istemesine Kızdım bir muhammet ali yada bir malcomx yada bir rubin carter olamadı asla

Cynical

Cynical

Üye
Kendi geçmişinden ve ırkından utanan bir adamdı ölmesine üzüldüm değişmek istemesine Kızdım bir muhammet ali yada bir malcomx yada bir rubin carter olamadı asla

Tam aksine. Her fırsatta "Ben siyahım" diyen bir insandı (bkz. They don't really care about us). Rengini değiştirmesi ise zencilerde görülen bir hastalık sonucu.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Şarkıyamı Bakıcaz gördüklerimizemi inanıcaz arkadaş uzun bir dönem bizimde Şahitlik ettiğimiz ameliyatlar serisi bir dönem zencilerin bile onu protesto ettiği dönemleri gördüm ölmüş bir insanın arkasından konuşmak doğru değil ama eğer jackson bu ününü ve şöhretini doğru kullanabilseydi siyahlara bayagı bir faydası olabilirdi Kendini harcadı gibime geliyor

aLone

aLone

Üye
ya vücdunda beyaz noktlar çktğı için amelytlar oldu yoksa ztn adam siyahi olarkta ünlydü

Atakan

Atakan

Üye
Los Angeles Lakers/Clippers
Staples Center'de anma töreni oluyor daha ne olsun :kop:

--------------- Ekleme ---------------

Şarkıyamı Bakıcaz gördüklerimizemi inanıcaz arkadaş uzun bir dönem bizimde Şahitlik ettiğimiz ameliyatlar serisi bir dönem zencilerin bile onu protesto ettiği dönemleri gördüm ölmüş bir insanın arkasından konuşmak doğru değil ama eğer jackson bu ününü ve şöhretini doğru kullanabilseydi siyahlara bayagı bir faydası olabilirdi Kendini harcadı gibime geliyor
Adam vitiligo hastasıydı,bilip bilmeden konuşmayın lütfen.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Ne konuşacagımı Sanamı sorucam asLINI inKAR EDENİ SEVMEM Dava adamı değildi Kısaca Madem beyaz noktalar hastalıktı peki burun ameliyatları vs vs ameliyatlar Zorla konuşturuyorsunuz VEFAT Etmiş adam ama son zamanlarda bu ameliyatlar yüzünden bütün doğallıgını kaybetmişti ALLAH taksiratını affetsin

Mic Jack

Mic Jack

Üye
Arkadaşlar bence tartışmaya hiç gerek yok . Adam ölmüş gitmiş artık , bunların ne önemi var :)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Göztepeliydi ya her maça gelirde göz göz diye bagrırdı:kop::kop:

arslansem

arslansem

Üye
Bunun esprileri çok kötü yaa.Facebookta falan görüyorum bazen :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt