Owen Mancherter United' de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Owen Mancherter United' de
Premier Lig'in son şampiyonu Manchester United, golcü futbolcu Michael Owen ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer dönemine, yıldız futbolcusu Portekizli Cristiano Ronaldo'yu 94 milyon avro bedelle İspanya'nın Real Madrid kulübüne satarak başlayan şampiyon kulüp, daha sonra da Arjantinli Carlos Tevez ile yollarını ayırmıştı. Bu gelişmelerin ardından Manchester United, kulübü Newcastle United ile sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Michael Owen'ı 2 yıllık sözleşmeyle kadrosuna kattı. Manchester United Teknik Direktörü ''Sir'' lakaplı Alex Ferguson, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Owen'ın üst düzey bir forvet olduğunu belirtirken, yıldız oyuncunun gol yollarındaki etkinliğinin, kafalarda hiçbir soru işaretine yer vermeyeceğini ifade etti.

Son günlerde transfer piyasasında adı sıkça Galatasaray ile anılan 29 yaşındaki Michael Owen, kulübü Newcastle United ile sözleşmesi sona erdiği için geçen ay serbest kalmıştı. Kırmızı şeytanlar bu transferi gerçekleştirirken, golcü futbolcu için herhangi bir transfer bedeli ödemediler.

Konuyu bilerek buraya açtım..Uzun zamandır Galatasaray ın gündemindeydi..!

:):)

Consul9

Consul9

Üye
C. ronaldonun yedeğini owenmi dolduracak...:s

OWEN hem bizimle hemde manchester unitedle anılıyordu
aslında bu bizim takımımızın kalitesini gösterir;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Ronaldinho , Shevchenko , Eto ' o vs bunlarda Fenerbahçeyle anıldı defalarca kez , o zaman bu da Fenerbahçenin kalitesini mi gösteriyordu..

Bu mu mantık yani..!
Böyle mi bakıyorsunuz olaya. :pro:

lovestar

lovestar

Üye
owen gs ile anıldığı zaman gsli arkadaşlar yok yaşlı yaramaz.bitti artık oynayamaz gelmesin falan diyordular.sizler için demiyorum ligtv de cok takıldıgımdan sahidim bu tarz yorumlara.sizin etiniz ne budunuz ne arkadaş ta owen ı begenmiyosunuz...:box

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Owen sakatlıklarından sonra bitti.

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
sakatlıklar yüzünden 4 senedir adam doğru düzgün gol atamıyor

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
DiaBLoS™;1451400' Alıntı:
Ronaldinho , Shevchenko , Eto ' o vs bunlarda Fenerbahçeyle anıldı defalarca kez , o zaman bu da Fenerbahçenin kalitesini mi gösteriyordu..

Bu mu mantık yani..!
Böyle mi bakıyorsunuz olaya. :pro:
sizinki asparagas haber oluyor. bizimki gerçek.

arslansem

arslansem

Üye
Sevindim bi manchester taraftarı olarak :ehe düşünüyorum da owen gelseydi bize ne kıyamet koparırlardı.Yine sakat adam yine bitik adam.Ama manchester alınca iş değişiyor.Adamlar işi biliyor oluyor :islik

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Galatasaray alamadı, M. United aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt