Umarım Salihciğim :)
Pure Life Üye Praetor' Alıntı: Umarım Salihciğim Genişletmek için tıkla ... bu gelemem demek oluyor salıh
Pure Life Üye ChavRash' Alıntı: Bakıyorum da Ata'yı çözmüşsün Burcu. Genişletmek için tıkla ... çözdüm tabi ama hasancım adım burcu değil pınar Praetor' Alıntı: Hayır, bu, umudetmek oluyor Genişletmek için tıkla ... tabi tabi
ChavRash' Alıntı: Bakıyorum da Ata'yı çözmüşsün Burcu. Genişletmek için tıkla ... çözdüm tabi ama hasancım adım burcu değil pınar Praetor' Alıntı: Hayır, bu, umudetmek oluyor Genişletmek için tıkla ... tabi tabi
ChavRash Emekli Yönetici Fairy' Alıntı: çözdüm tabi ama hasancım adım burcu değil pınar Genişletmek için tıkla ... Burcu çık aradan. O kim yahu? Şaka bir yana, MSN'de Burcu yazıyordu bir vakit. Ondan öyle şey ettiydim.
Fairy' Alıntı: çözdüm tabi ama hasancım adım burcu değil pınar Genişletmek için tıkla ... Burcu çık aradan. O kim yahu? Şaka bir yana, MSN'de Burcu yazıyordu bir vakit. Ondan öyle şey ettiydim.
ChavRash Emekli Yönetici Fairy' Alıntı: yok hasan atanın koyduğu yeni isim bana bu pınar yoksa adım burcu Genişletmek için tıkla ... En iyisi senin adın Burcu Pınar olsun.
Fairy' Alıntı: yok hasan atanın koyduğu yeni isim bana bu pınar yoksa adım burcu Genişletmek için tıkla ... En iyisi senin adın Burcu Pınar olsun.
Praetor Emekli Yönetici Fairy' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ChavRash' Alıntı: En iyisi senin adın Burcu Pınar olsun. Genişletmek için tıkla ... Salih'in konusunu da darmadağan ettik
Fairy' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ChavRash' Alıntı: En iyisi senin adın Burcu Pınar olsun. Genişletmek için tıkla ... Salih'in konusunu da darmadağan ettik
Pure Life Üye Praetor' Alıntı: Salih'in konusunu da darmadağan ettik Genişletmek için tıkla ... alışık o kızmaz ablasına
Praetor' Alıntı: Salih'in konusunu da darmadağan ettik Genişletmek için tıkla ... alışık o kızmaz ablasına