OpLogo Changer v0.03 TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
OpLogo Changer v0.03 TÜRKÇE
Telefonunuzun Operatör Logosunu 10 saniyede değiştirin .. Kendim kullanıyorum , çok hoş bir

uygulama aynı zamanda TÜRKÇE..

Logo Seçtikten sonra Telefonunuzu kapatıp açmanıza gerek YOK !

Tercihinizi HATSIZ a alın , Sonra tekrar normal kullandığınız tercihe gelin , bakalım neler olacak :oke:

Şimdiden Güle Güle Kullanın Arkadaşlar..

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: kurucaovalı, dif_fer_ent, BLasTeaR ve 102 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Eline sağlık.

elnino757

elnino757

Üye
eline sağlık dostm

arven_005

arven_005

Üye
eline sağlık

acati

acati

Üye
Sertifika hatası veriyor.? Bu sitede verilen programlar ilaçlı değil mi? Ya yanına demo yazılsın yada sertifikasız diye??
Kurulmuyor (N73 s60 v3)

olivetti

olivetti

Üye
Sertifika hatası veriyor.? Bu sitede verilen programlar lı değil mi? Ya yanına demo yazılsın yada sertifikasız diye??
Kurulmuyor (N73 s60 v3)
sistem modifikasyon uygulamaları bölümüne gir telefonunu hackle bi daha fortmat atacağa kadar sertifika istemez.

acati

acati

Üye
sistem modifikasyon uygulamaları bölümüne gir telefonunu hackle bi daha fortmat atacağa kadar sertifika istemez.

Telefonu neden hackleyim durup dururken. Burdaki birçok program gibi bence siz kırdıktan sonra programı sunmalısınız. Mantıklısı bu..:allalla:

spawnn

spawnn

Üye
Teşekkürler

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ene_men

Ozur dilerim dusunemedim , bir dahaki sefere daha dikkatli olurum.

Spawnn ve diger arkadaslar , ben de sizlere tesekkur ederim gule gule kullanın ..

reoksit

reoksit

Üye
evet arkadaşlar bu proğram n73te kurulmuyor hata veriyor n73ü olanlar denemesin olmuyor

intoman

intoman

Üye
arkadaşım telefonu hack lemek tele zarar vermez kötü bişey deildir yani her pro yu sertifikalandırmak istemiyorsan bunu yapmak zorundasın ...

milestone

milestone

Üye
cahil cühelaya laf anlatmaya çalışmayacaksınız arkadaşlar. adam daha telefonu hakkında en ufak bilgiye sahip değil gelmiş burda paylaşım yapanı azarlıyor. memnun değilsen ,telini hacklemeye razı değilsen git lisanslı olan yazılımlardan satın al. heme beleşten program çekmeye çalış yapamayıncada kusur bul azar çek.
ekteki resim pek net değil ama operatör logosunun değiştiği ve telefon modelinin ne olduğu bariz şekilde ortada..

paylaşımı yapan arkadaşa ayrıca teşekkür ederim. böyle insanları kaale alıp emeklerinizin boşa gittiğini düşünmeyin,

korsantv94

korsantv94

Üye
Teşekkürler....

Salihyet

Salihyet

Üye
:) Hoş bir program

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cahil cühelaya laf anlatmaya çalışmayacaksınız arkadaşlar. adam daha telefonu hakkında en ufak bilgiye sahip değil gelmiş burda paylaşım yapanı azarlıyor. memnun değilsen ,telini hacklemeye razı değilsen git lisanslı olan yazılımlardan satın al. heme beleşten program çekmeye çalış yapamayıncada kusur bul azar çek.
ekteki resim pek net değil ama operatör logosunun değiştiği ve telefon modelinin ne olduğu bariz şekilde ortada..

paylaşımı yapan arkadaşa ayrıca teşekkür ederim. böyle insanları kaale alıp emeklerinizin boşa gittiğini düşünmeyin,

Teşekkürler....

İşte emeğin karşılığı olan bu güzel yorumlara ben de teşekkür ederim ..

Güle Güle kullanın :)

kur

kur

Üye
emege saygı;tesekkurler:)

Hakan Koc

Hakan Koc

Üye
çok harika kardeşim mükemmel :oke: ha birde telefonu reset atmaya gerek yok temayı değiştirince de oluyor :oke:

bilonemsi

Üye
ahuauaha arkadaşlar saçmalamayın zaten yaa ev yapımı bir uygulama yada crackli olduğu için seltifika ister

sen onlara bakma dostum saols.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt