Teşekkür ederim, ayın doğan çocuğundan ayın üyesineNice Yıllara Salih İyiki Doğdun.
Son saatlerimiz.. Teşekkür ederim semihSevdiklerinle sağlık ve mutluluk dolu yıllar geçirmeni diliyorum.İyi yaşlara ...
MerklaBekliyorumDiaBLoS™;1445446' Alıntı:Salih ' im nice yıllara kardeşim. Hediye işini gelince halledelim.. Malum bir de kargo parası ödetmek istemiyorum sana..!![]()

Teşekkür ederim, imzan kural dışıDoğum günün kutlu olsun salih abi sevdiklerinle daha nice yıllara

İnşallah hafta sonu görüşelimNice yıllara kardeşim. Doğum gününe gelemiyorum, durumu izah ettim ama mutlaka telafi edeceğiz![]()

Canın sağolsundoğum günün kutlu olsun Salih kardeş bizde olsa sanada atardık(kontör)kusura kalma
Sağol, teşekkür ederim.."nice" yearslara
doğum günün kutlu olsun![]()
Teşekkür ederim, inşallah hasan abi..Doğum günün kutlu olsun Salih. Sevdiklerinle beraber nice yıllara..![]()
Teşekkür ederim doğuş zaten evelki gün kutladık sayılır burger daNice yıllara.
Teşekkür ederim ata abi, hafta sonu buluşalımDoğum günün kutlu olsun, nice güzel yıllara.

Pek fazla tanımam etmem kimseyi ama SalihYet'in ismini çok duydum. doğum günün kutlu olsunnice yıllara...

Daha önce izaa etmiştim sana Salih'cimgörende beni izmirde gelip ziyaret ettin sanır..