Salih Baba™
Üye
Banlanmalar Hakkında....
Hiç işim olmadı ama heralde belli bir uyarı sayısından sonra olan kaçınılmaz bir son
ama son zamanlarda sitedeki aktif kişilerdede banlananlar gördüm en son sevdiğim bir kişi daha banlanmış;içeriğini bilmiyorum ama banlamışlar işte ....Diyeceğim banlanma olayının biraz daha şeffaf olması yönünde yani şahsen ben bir haftalığına banlansam banım açıldığında eski şevkle paylaşım yapamam aktif olamam bende banlanan arkadaşların böyle bir düşünceye kapılabileceklerini düşünüyorum....Bu nedenle banlanma konusu biraz daha kurallara bağlı değilde,böyle mahkeme kurar gibi yöneticiler tarafından tartışılıp yapılmalı....Yada uyarı sayısının miktarı atıyorum 3 değilde 6 olduğunda banlanmalı....
Yani aha şurda alaycı konuştu,surda sanki küfür eder gibi konuşmuş deyip uyarılılıp banlanmasından öte biraz daha karşıdaki anlayıp onu öyle yazmaya iten sebep neydi gibisinden bir yaklaşımda olmak daha yararlı olur....
Bende bir defasında uyarı almıştım
ve uyarı alacak bir laf olduğunu düşünmediğim bir nedenden uyarı almıştım....
ama son zamanlarda sitedeki aktif kişilerdede banlananlar gördüm en son sevdiğim bir kişi daha banlanmış;içeriğini bilmiyorum ama banlamışlar işte ....Diyeceğim banlanma olayının biraz daha şeffaf olması yönünde yani şahsen ben bir haftalığına banlansam banım açıldığında eski şevkle paylaşım yapamam aktif olamam bende banlanan arkadaşların böyle bir düşünceye kapılabileceklerini düşünüyorum....Bu nedenle banlanma konusu biraz daha kurallara bağlı değilde,böyle mahkeme kurar gibi yöneticiler tarafından tartışılıp yapılmalı....Yada uyarı sayısının miktarı atıyorum 3 değilde 6 olduğunda banlanmalı....Yani aha şurda alaycı konuştu,surda sanki küfür eder gibi konuşmuş deyip uyarılılıp banlanmasından öte biraz daha karşıdaki anlayıp onu öyle yazmaya iten sebep neydi gibisinden bir yaklaşımda olmak daha yararlı olur....
Bende bir defasında uyarı almıştım
ve uyarı alacak bir laf olduğunu düşünmediğim bir nedenden uyarı almıştım....
hatta 1-2 defada değil 7-8 uyarmada ancak banlanıldıklarına şahit oldum. ama beni hiç affetmezler direk banlarlardı :P isteyen yine aynı şevkle geliyor bakma sen 
Ağzına sağlık........Lincoln ile aynı düşüncelere sahipiz....