lütfen bi bakar mısınız....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
lütfen bi bakar mısınız....
benim pcnin özellikleri biraz düşük ve yeni oyunlarda kasma oluyor ve birkaç özelliğini makul fiyatlarda yükseltmekistiyorum sizden yardım isticemm
ÖZELLİKLER:
intel pentium 4
2.00 ghz
512 mb ram
nvidia ge force fx 5500 256 mb /128 bit
120 gb harddisk
windows xp sp 2
:sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur:

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
en az 1 cb ram ve 1 cb ekran kartı olursa gayet güzel kullanırsın arkadasm

Mebuchadnezzar

Üye
Kaç paraya kadar yükseltme yapacaksın ?

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
300 tl bunları fazlasıyla alırsın bir cb rram bn geçen gün sormuştum 50 tl ekran kartıda bu fiyatrlardadır

legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
300 tl bunları fazlasıyla alırsın bir cb rram bn geçen gün sormuştum 50 tl ekran kartıda bu fiyatrlardadır
ama benim ram ddr fiyatları pahalı oluyor diye biliyorumm senni pcnni ki ddr2 oalbilir

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
eğer vista kullanıyorsanda bu sorunu yasayabilirsin sistem özelliklerini yazarsan daha iyi olurdu

Mebuchadnezzar

Üye
Alır ama arkadaşın sistem eski acaba eski sistem anakart alacağı yeni parçaları destekleyecek mi anakartıni yazarmisin ?

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
pardon kardesim kafam karıstı yazmıssın kusura bakma :mahcup::mahcup:

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
sen sadece ekran kartını yükselt yeter cafelerdeki bi çok pc nin ram ı böyle çok da hızlı açmadığı oyun yok :D

legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi

Mebuchadnezzar

Üye
Himm ddr2 destekliyomu acaba bence bir bilgisayarciya git uyumlu ekran kartlarını falan bak 300e işlemciyi anakartı erkan kartını ve ram i değiştirebilirsin

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
arkadaşım EVEREST programıyla sistemin bütün özelliklerine ulaşabilirsin

legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
Himm ddr2 destekliyomu acaba bence bir bilgisayarciya git uyumlu ekran kartlarını falan bak 300e işlemciyi anakartı erkan kartını ve ram i değiştirebilirsin
işemci eski olduğu için ddr 2 desteklemiyor sadece ddr destekliyor... yardımların için tşk ederim

--------------- Ekleme ---------------

anakart asus P4C800/P4P800 diye yazıyor

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım EVEREST programıyla sistemin bütün özelliklerine ulaşabilirsin
saol arkadasım seninde yardımların iin tşk ederim

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
Tesekkür ederm ne dmk

Mebuchadnezzar

Üye
Ağa 130 ye 2.6 Ghz E6300 işlemci al 100 ile 130 arasında asusun anakartları var onlardan al ekran kartı da asus 9400gt var 1gb onu al 65 tl yede 2gb ocz ramlar var onu al toplamda 400 ile 450 tl arası yapar senin bilgisayarın parçalarınıda bilgisayarciya satarsın güzel bir pc yapmış olursun bir çok oyunu oynar cafedeki pclerden 2 3 kat daha hızlı bi sistem

legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
tşkler Mebuchadnezzar

Mebuchadnezzar

Üye
Rica

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Hadi size bir sistem yazayım.300 tl'lik bir yükseltme yapılacak.1 GB RAM asla yetmiyor.2 gb ram,HD 3850 ekran kartı,E5200 2.5 Ghz.Sisteminde çok büyük değişiklik olacaktır..Not:300 tl'i çok az da olsa geçme ihtimali var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt