samsung e250 hafıza kartı format sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

85mb

Üye
    Konu Sahibi
samsung e250 hafıza kartı format sorunu
arkadaşlar hafıza kartına bilgisayardan müzik yada resim atıyorum kartı tekrar telefona takıp açmak istediğimde format atmak ister misiniz diyor kartın içeriğini göremiyorum sorun ne olabilir (kartı biçimlendirdim formatta attım düzelmedi) yardımcı olabilir misiniz.?

azrael1983

azrael1983

Üye
telefonda format at sonra pcden malzeme al sende pc de atıyosun onuda tel görmüyo fat la fat32 arasında fark var sen önce telde format at sonra tamamdır

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
kardeş yapcağın sey cok basıt ılk olarak telefonu kapat ardından hafıza kartını cıkar yuvaya ufle bıras :D ardından tak ve telefonu tekrar ac bu kadar

kaan0

kaan0

Üye
kartı yemiyo olabilir. 2gb ise mesela...

duo

duo

Üye
telefonu ac kapa tamamdınr

mcgunnies

mcgunnies

Üye
telefonu ac kapa tamamdınr

bukadar basitmi sence? telefonun formatlanması veya kartın formatlanmasıyla alakalı bir durum deil hafıza kartına çin deil şeytan girmiş :) yani truva atı olabilir güvenlik proğramınızla taratın bulun yok edin wista packı (vista görünümü kullanıyorsanız) klasörlerin mavi olmasına dikkat edin zira klasörleriniz sarı ise bu problemi yapabilir tavsiyem ise nod 32 ıle tarattırmanız çok önemli ise bir cd ye cekip mutlaka silmelisiniz ancak truva atı varsa vrüs gibi kolay silinecek bir şey deil 2 3 kez tarattırın sorun düzelecektir.

Onur_Alakus

Üye
Arkadaşlarım Her Önerdiğinizi Yaptım Ama HAfıza Kartıma Giremiyorum Biçim İstiyor Onada Hata Veriyor Ne Yapmam Gerekir Acaba?

ByCoLoNeL

ByCoLoNeL

Üye
kardes onun tek sebebi hafiza kartina sifre veya isim kymak eyer boyle bise yaptiysan olur benimde oyle olmustu duzeldi kolay gelsin ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt