ACİL bir kan ihtiyacı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ACİL bir kan ihtiyacı
Arkadaşlar konuyu buraya açtığım için özür diliyorum, ama konunun aciliyeti olduğu için nereye açacağımı bilemedim.

Öncelikle herkese hayırlı kandiller diliyorum.

Bu mübarek günlerde aldığımız kötü bir haberle dünyamız başımıza yakıldı. İstanbullu Tatangalar grubundan çok sevdiğimiz abimiz Serkan Çelik'in ablasına lösemi teşhisi konmuştur. Kendisi şu an İstanbul'da Çapa Tıp Fakültesinde yatmaktadır ve bugünden itibaren kemoterapi tedavisi başlayacaktır. Bu nedenle ablamıza sürekli kan takviyesi yapılması gerekmektedir.

İstanbul'da bulunan, ikamet eden veya İstanbul'a yakın olan abilerimin ve kardeşlerimin biraz vakit ayırarak duyarsız kalmalarını ve Serkan abimize ve ablasına yardımcı olmasını temenni ediyoruz.

Kan grubu önemli değil. Çapa Tıp Fakültesine giderek kan merkezinde Nazmiye Çelik adına form doldurarak kan vereceksiniz. Bunun karşılığında ise kendi grubunda kan kendisine tahsis edilecek.

Arkadaşlar haftaiçi saat 21.00 pazar günü ise saat 17.00 a kadar kan verebiliyorsunuz.

Lütfen duyarsız kalmayalım.

İletişime geçmek isteyenler için telefon numaraları ,

Ağabeyimiz Serkan Çelik ( 05367270654 ve 05447198410 )
Babamız Fahrettin Çelik ( 05362691529 )

Not: Herhangi bir sebepten dolayı kan takviyesine yardımcı olamayanlar şu mübarek günlerde en azından bir dua ederlerse eminim ki aynı sevabı kazanacaklar ve ablamızın iyileşmesi için ellerinden geleni yapacaklardır.

tatangalar.com dan alıntıdır.

Benim de bir yakınımla alakası olan bir durum arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

lovestar

lovestar

Üye
Allah acil şifalar versinde dostum.grubu yazmamışsın...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Allah razı olsun kardeşim. Hastamızın kan kanseri olmasından dolayı, kan hücresine ihticacı vardır ( Kanda bulunan alyuvarlar ) Kan grubu önemli değil bundan dolayı.

Odysseus

Odysseus

Üye
Hemen arıyorum kendisini yarın gidiyorum kan vermeye. Böyle bir konuda duyarsız kalmadığın için tebrikler Mahmut

Salihyet

Salihyet

Üye
Arıyorum, en geç yarın veririm inşallah, çok üzüldüm, ailesine sabır ablamıza şifa diliyorum..

Odysseus

Odysseus

Üye
Organizasyon tamamdır. Yarın 5 arkadaş olduk haberleşip gidiyoruz

Bora

Bora

Üye
Bende Kan vermek, yardımcı olmak isterim. Ancak 18 yaşımı henüz doldurmadığım için kan veremiyorum. Dualarımı esirgemeyeceğim ama.

arslansem

arslansem

Üye
Allah şifasını versin.Tatangalar bizim ikinci taraftar topluluğumuzdur.Moral ve desteklerinizi esirgemeyiniz ;)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ALLAH yar ve yardımcıları olsun dualarım onlarla

Diwanji

Diwanji

Üye
İnşallah ablamızın ihtiyacı olan beyaz kanı temin edeceğiz hep birlikte...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Duyarsız kalmadığınız ve yardımcı oluğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Önemli bir konu olduğu için, foruma konu açma isteği duydum, Allah sizlerden razı olsun ki sizler de duyarsız kalmadınız.

Hepinize bir kez daha teşekkürler.

Salihyet

Salihyet

Üye
Negative ve ben bu gün gidiyoruz, murat abi de var izmirden misafirim :') 5'e kadar oradayız inşallah..

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Çok geçmiş olsun,acil sifalar.18 yaşında olsam hemen atlar gelirdim İstanbul'a ama,ne yazık ki 18 yaşında degilim.:(Acil şifalar..

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Negative ve ben bu gün gidiyoruz, murat abi de var izmirden misafirim :') 5'e kadar oradayız inşallah..

Çok saol kardeşim benim. Yardımlarını esirgemediğin için teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun,acil sifalar.18 yaşında olsam hemen atlar gelirdim İstanbul'a ama,ne yazık ki 18 yaşında degilim.:(Acil şifalar..

Düşünmen yeter İbrahim :) Bunu demen bile çok güzel. Teşekkür ederim

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşlar doktorumu aradım ve kullandığım ilaçlar nedeniyle vereceğim kanın hiçbir şekilde değerlendirilemeyeceğini söyledi. Çok üzgünüm ama bende dualarımla destek olacağım.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar doktorumu aradım ve kullandığım lar nedeniyle vereceğim kanın hiçbir şekilde değerlendirilemeyeceğini söyledi. Çok üzgünüm ama bende dualarımla destek olacağım.

Adem kardeşim Allah razı olsun, senin sağlığın daha önemli. Dualarını eksik etme yeter :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Önemli değil vatan görevimiz.:)Dualarım sizinle.

--------------- Ekleme ---------------

Yahu pardon heyecandan yanlış yazdım.Insanlik görevimiz.

Bora

Bora

Üye
Keşke Bende 18 imi doldurmuş olsam:( Hemen gelirdim yakın zaten bana

Salihyet

Salihyet

Üye
18 Olayını orada hallederiz, siz gelin hele bi..

arslansem

arslansem

Üye
Sorun halledildi mi?:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt